Hvordan få en Game Cam arbeid

February 26

En game cam er en annen betegnelsen på en sti cam. Denne type kamera bruker bevegelsessensorer for å oppdage bevegelse over en forhåndsbestemt fysisk sone. Når bevegelse oppdages, tar kameraet et bilde. For å få en game cam jobbe, må du først klargjøre og konfigurere kameraet. Dette omfatter montering kameraet hvor du skal ta bilder å se om dyr i området.

Instruksjoner

• Åpne kameraet og fastslå hvilken type batterier er nødvendige. Noen modeller kan bruke D-cellen, C-cellen eller AA-batterier. Sett inn batteriene i kameraet. Kontroller at du har den "+" og "-" polaritet innstilt.

• Sett inn en nylon stropp gjennom sporet på baksiden av kameraet. Legg nylon stroppen rundt et tre og dra det tett. Hvis du ikke ønsker å bruke en nylon stropp, sette inn stål kabler gjennom hullene i monteringsbraketten og bruk en kabellås.

• Åpne saken og hovedstrømbryteren til "På" posisjon. Avslutte saken og kameraet vil begynne å ta bilder etter ett minutt.

• La spillet cam å ta bilder over natten. Gå tilbake neste dag og fjerne kameraet fra treet. Ta kameraet hjem og kobler den til datamaskinen for å hente bildene.

• Koble en ende av universell seriebuss (USB)-forbindelseskabel til USB-porten på kameraet. Koble den andre enden av kabelen til en USB-port på datamaskinen. Microsoft Windows vil da gjenkjenne kameraet som en flyttbar lagringsenhet.