Hvordan skrive en sakprosa forslag

March 6

Første skritt for å bli en publisert sakprosa forfatter er å begrave en utgiver med din forslag. Prosessen tjener to formål: det Plasser en idé og må overbevise utgiveren at ideen har fortrinn; og det må overbevise utgiveren at du er den beste forfatteren for prosjektet. Forslaget blir den paradegren selge både boken ideen og forfatter. Ferdighetene som kreves for å skrive et forslag er de samme ferdighetene nødvendig å skrive en sakprosa bok.

Instruksjoner

• Forberede en oversikt over prosjektet. Oversikten er vanligvis minst 10 sider lang og bør inneholde så mye informasjon om prosjektet, og du som mulig. Inkluder informasjon om årsaken til skrive boken og den erfaring og kunnskap du bringe til prosjektet. Oversikten kan inneholde referanser til lignende arbeider, men bør også inkludere hvorfor prosjektet vil skille seg ut.

• Skrive minst de to første kapitlene av boken. Inkluder en ekstra kapittel hvis kapitlene er korte eller konseptet er komplisert og ikke blir tydelig i de første kapitlene.

• Forberede innholdsfortegnelsen for boken. Dette bidrar til å definere boken viser videreføring av begrepene første kapitlene.

• Forberede forfatterens biografi. Inkluder utdanning bakgrunn eller praktiske erfaringer gjelder bok ideen eller konsept. Inkluder også praktisk erfaring du har som kan hjelpe i boken markedsføring som erfaring med media eller snakker krets. Pakke bio med eksempler på tidligere verk og publikasjoner.

• Skrive en følgebrev. Forskning utgiveren og henvende seg brev til passende editor for typen arbeid du er pitching.

• Pakke hele innholdet, sammen med en konvolutt med forhåndsbetalt Porto, og post forslaget til utgiveren.