Hvordan fil for skilsmisse i Idaho

February 26

Hvordan fil for skilsmisse i Idaho

Ektefeller som ønsker å søke om skilsmisse i delstaten Idaho må gjøre det i fylket der minst én ektefellen bor.. De innlevering må leve i delstaten Idaho minst seks uker forut for innlevering for skilsmisse. En ikke-bestridt skilsmisse er raskere enn en bestridt skilsmisse, men mange par finner det vanskelig å komme til enighet på eiendommen og barn relaterte saker. Skilsmisser kan være både kostbart og lengre, så arbeide sammen med din ektefelle kan være gunstig.

Instruksjoner

• Ansette en advokat å fremskynde skilsmisse og hjelpe med juridisk dokumentasjon og arkivering. Besøk county kontorist kontor med din advokat å få de nødvendige papirene må fil for skilsmisse. Sammen med bevis på separate boliger, en resolusjon av skilsmisse og klage for skilsmisse skjema, er andre dokumenter nødvendig. Gi bevis på inntekt for begge parter. Registrer domstol datoer med flere papirer som må innlevering før retten.

• Avgjøre årsaken til skilsmisse. Skilsmisser i Idaho er klassifisert som enten feil eller no-fault. No-fault skilsmisse er resultatet av uforenlige forskjeller som vil føre til begge parter bo fra hverandre for minst de neste fem årene. Samle bevis, som leieavtaler eller hus lån som vil være at begge parter er og blir levende fra hverandre. Feil skilsmisser er et resultat av utroskap, desertering, forsømmelse, forbrytelse eller grusomhet som resulterer i paret lever adskilt.

• Gi nødvendig identifikasjon, skjemaer og begrunnelsen for innlevering for skilsmisse for din advokat og county kontorist kontor. Din ektefelle vil motta varsel om at du har begjært skilsmisse med papirarbeid ber ham om å vises i retten. Denne meldingen er sendt via e-post eller hånd-levert av en offisiell. De som leverer meldingen er nødvendig å vise at ektefellen er klar over skilsmisse, eller et mottak kan brukes som bevis. Delta domstolen med advokaten din på den angitte datoen å begynne i skilsmisse.

• Snakke med din ektefelle forhånd å avgjøre om du kan bestemme delingen av eiendom og varetekt. Eiendommen innhentet mens gift er fellesskapet eiendom i delstaten Idaho. Hvis en avtale ikke er mulig, bestemmer dommeren deling av eiendom. Hvis du ikke enige om varetekt, vil dommeren gi barnefordeling og samvær som han mener passer.