Bruke psykologi med menn

August 23

Menn og kvinner kan være lik, men de er også svært forskjellige. Forstå hvordan menn tror er avgjørende - om målet ditt er å finne Mr. Right, selger et produkt til en mannlig kunde eller forbedre forholdet med mann, sønn eller far. Her er hvordan du bruker psykologi med menn.

Instruksjoner

• Forstå rollen tradisjonelle kjønn menn i vestlig historie. Århundrer har menn sett seg selv som leverandør, beskytter og Problemløser husstand. Denne historien forklarer hvorfor i dag menn noen ganger sette tjene en lønnsslipp foran familie forpliktelser, få i bar kamper og tilbyr praktisk enn pleie tilnærminger til kvinners emosjonelle kriser.

• Holde denne tradisjonelle rolle i tankene når du arbeider med menn og bruke det til din fordel. Du kan få din mann til å gå hjem tidlig og gå til din datters spille hvis du nevner hans rolle som en beskytter - siden jenter som føler elsket av pappa ofte vokse opp å være promiskuøs. Selge produkter til menn understreker deres sikkerhetsfunksjoner.

• Appellere til menn problemløsning ferdigheter i stedet for sin sympati. Følelser og svakhet er ofte en turn-off. Sprengning i tårer regelmessig vil drive menn unna-- men ber dem om å hjelpe deg med å løse et problem vil bringe frem best i dem.

• Appellere til sin seksualitet og magen når det er hensiktsmessig. Ser ganske, fungerende forførende eller servere et deilig måltid er velprøvde metoder for å få på deres gode side.