Berømte Manhattan nattklubber

April 2

Berømte Manhattan nattklubber

I en by, nattklubber er en måte å flykte fra kjedsomheten på hverdagen, men i New York, de er i en helt annen kategori. Siden Manhattan ikke er mangler underholdning og moro, må the Big Apple destinasjoner forsterker det opp litt, skaper noen av de mest legendariske nattklubbene i verden. Her er noen av øyas mest berømte utesteder.

40/40 club

Jay-Z er blant de mest vellykkede kunstnerne i hip-hop historie, som er litt av en overraskelse kommer fra en tidligere brøt Brooklyn gutt. I dag rapperen feirer sin suksess i stor stil med 40/40 Club, en swanky Manhattan sports bar som er sikker på å tilfredsstille ikke-sportsinteresserte.

12 000-square-foot klubben er innredet med moderne innredning og flere VIP-rom, inkludert Jay rom, dekorert med en plysj italiensk skinnsofa, tilpassede biljardbord og en 72-tommers plasma-TV. ESPN er klubbens største VIP-rom, hvor store hitters går til spille med salong fire flatskjermer og arkade spill med 100 av sine nærmeste venner.

Ikke bekymre deg hvis du ikke gjør det til en av 40/40 klubbens VIP-rommene. Hovedrommets enorme skifer bar er gjerne imøtekomme deg, spesielt hvis du er en fan av cognac, Jay-Z's drink valgfrihet.

40/40 club

6 W. 25th Street

New York, New York 10010

212-832-4040

the4040club.com

Circa Tabac

New Yorks ordfører Michael Bloomberg ikke kan røre denne røyker paradis. Som en av de aller siste barene i New York hvor det er fremdeles lovlig å røyke innendørs, omfatter Circa Tabac personligheten sin tabu selger ulike typer sigarer og sigaretter fra hele verden. Klubben har klart å lage røyking elegante igjen, med hundrevis av beskyttere pakking barens ventilert sted nesten hver kveld.

Circa Tabac får konsekvent uberørte vurderinger fra reisende og lokalbefolkningen på nettsteder som bjeff og CitySearch, få baren gjennomsnitt fire av fem stjerner på hvert område. Kunder er rask til å prise bosatt DJs, velsmakende småretter og "chill" vibe.

Circa Tabac

32 watt Street

New York, New York 10013

212-941-1781

circatabac.com

Rulletekst

Når du tenker på en New York nattklubb, kan noe som Marquee komme til sinn. Kjendiser kommer å gni albuene med modeller og New Yorks elite på denne luxe, svakt opplyst dans lounge. Markering er eksklusive og det er stolt av det faktum. New York Post kalt det "hotteste nattklubben i universet."

Bare komme i døren til spillested er en vanskelig oppgave. Hvis du er en rett mann med ingen kvinner på slep, er lykken bedre til en annen klubb, vurderinger si. Kjekke menn med vakre kvinner på deres arm er mest sannsynlig å komme forbi dørvakten, der techno slår boom og drinker er rikelig til 4 am

Rulletekst

289 tiende Avenue,

New York, New York 10001

646-473-0202

marqueeny.com