Hvordan balansere biljardbord

February 10

Bassenget er et spill av nøyaktighet og presisjon. Noen endring i tabellens levelness kan dempe glede av spillet. Selv en liten mager kan tvinge skudd avveie og slå en dyktig spiller i en tilsynelatende nybegynner. Det er derfor en tabell skal utjevnes rutinemessig for optimal nytelse og nøyaktighet under avspilling.

Instruksjoner

Identifisere tilt eller lene

• Plass på snekkerens nivået på felt i tabellen sentrert langs tabellen. Merk om boblen er sentrert i sylinderen, og hvis ikke, hvilken side det flyttes mot.

• Deaktivere nivå 90 grader, slik at det er sentrert langs bredden på tabellen og igjen merke plasseringen av boblen.

• Plass nivået på filten flere inches fra hver av de fire sidespor, bemerker boble plasseringen på hver posisjon.

• Sammenligne boblen plasseringen fra hver av de tre lengde målingene. Hvis boblen er sentrert i er hver leser lengden nivå. Hvis boblen beveger seg i samme retning i alle tre målinger vipper tabellen til én side. Begge beina på siden som boble flytter til skal senkes. Hvis din boble avlesninger strid, så mest sannsynlig bare ett ben må justeres eller diagonale beina skal senkes.

• Gjenta utjevning trinnene for bredden målinger å avgjøre nøyaktig hvilken Ben, om noen, må senkes.

Justere tabellen

• Mange tabeller har justerbar av én type eller en annen gjøre utjevning enklere. Disse er ofte skruer eller nøtter på føttene eller på bunnen av hver etappe. Se i brukerhåndboken om hvordan du bruker justerbar eller utjevning mekanisme på bestemt tabellen.

• Med en skiftenøkkel eller et par tenger, lavere utjevning mekanismen på benet eller Ben som din analyse viser var for høy. Gjøre dette sakte siden avviket er ofte bare noen få millimeter. Som du fremgang, kontrollere arbeidet ofte med ditt nivå. Hvis tabellen ikke har en leveling mekanisme, bruk lite tre mellomlegg for å heve bena som var lavere enn de andre.

• Hold sjekke utjevning målinger for å kontrollere tabellen er helt. Det kan også være lurt å sakte rulle køballen over lengden og bredden på tabellen i flere steder å bekrefte for nivå målinger. Køballen skal kunne langsomt roll hele lengden og bredden på tabellen i en helt rett linje på et nivå bord.

Tips og advarsler

  • Det er best å rette et biljardbord med hjelp av venner eller familie. Har et ekstra sett øyne å se hvilket mens du justerer utjevning mekanismen kan være en stor tid saver.
  • I noen tilfeller nødvendig de personlige skifer av en tabell, ikke selve tabellen. Dette vanligvis krever fjerning av filt og støtfangere og er en langt mer komplisert prosess enn beskrevet ovenfor. Hvis du finner at til tross for gjentatte forsøk på utjevning, en bestemt del av tabellen fortsatt virker ujevn, konsultere en profesjonell om ytterligere midler.
  • Biljardbord, spesielt de med skifer topper, er svært tung. De noen ganger veier over 1000 lbs. pass til hjelp og bruke riktig løfte teknikk hvis flytter eller løfte et biljardbord.