Tips om å lage en beste mann Toast

October 17

Tips om å lage en beste mann Toast

Å være en forlover tar mye mer arbeid enn bare å holde styr på en giftering. Den beste mannen også forventes å lage en skål som bør kombinerer både underholdende og oppriktige følelser om bruden og brudgommen. Mens det kan være attraktivt å erte brudgommen, må den beste mannen tenke effekten av tale og bruke riktig materiale. Med noen forethought, kan beste mann toast positivt påvirke hele resepsjonen.

Forberede

Mens det kan virke mer spennende for å gjøre toast off-the-cuff, er det mye smartere å forberede det på forhånd. På denne måten unngår du si pinlig ting, og du la ikke ut noe viktig. Nettstedet "The Knot" anbefaler skrive ut talen, minst en disposisjon, og deretter lese gjennom den et par ganger før resepsjonen. Hvis det gjør du føler deg mer komfortabel, ta notater å se på under tale, men ikke resitere toast ord for ord, eller du vil ikke kunne engasjere publikum. Også snakke sakte og tydelig og oppbevar talen kortere enn fem minutter.

Takk

Start toast takke vertene i bryllupet, være seg familie eller bruden og groom dem selv. La de nygifte vet at du er beæret over å være en del av deres store dag, og det kan ikke skade å si hvor vellykket nygifte var og kompliment hendelsen, ifølge nettstedet "bryllupet 101."

Gjør det personlig

Bruk din personlig kjennskap til brudgommen for å tromme opp en fengslende historie under toast. Pass på å vise sin humoristiske side og hans positive karakteristikker, for eksempel hvor han ble forelsket med bruden. Holde anekdoter tilgjengelig nok for alle å forstå vitser eller referanser, ikke bare en indre sirkel av venner. Hvis du er usikker på hvor du skal begynne, anbefaler "The Knot" bruker et tilbud om ekteskap eller snakker om hvordan du først møtte paret. "Din bryllup 101" anbefaler lesing personlige notater eller e-post fra personer som ikke kan delta i bryllupet for å gjøre talen enda mer rørende.

Vurder ditt publikum

Selv om du begynner med noen litt flaut eller racy historier, må du ikke male paret i et dårlig lys, spesielt på en måte som kan krenke eldre eller yngre bryllupsgjester. Fleste i bryllupet, spesielt brudgommens besteforeldre, ønsker ikke å høre om sin bachelor party påfunn, college uhell eller tidligere kjærester.

Avslutte sterkt

Avslutte lesingen av ristingen bruden og brudgommen for en levetid på lykke. Hvis det er en tale etter ditt, presentere neste høyttaleren.