Hvordan Wheelie en TLR

July 14

Radiostyrte biler er kraftigere og raskere enn noen gang før, særlig de som er produsert av Team Losi Racing. Mange av disse R/C biler er konstruert spesielt for jord-løyper og konkurransedyktige racing, betyr at deres stabilitet og kraft er satt opp til å holde alle fire hjul på bakken. På grunn av sin makt, men får noen ganger du forhjulene å stige opp, sette TLR radiostyrt bil inn i en stor wheelie.

Instruksjoner

• Slå på TLR motoren. Hvis det er en gass modell, starte motoren med trekk snoren eller en elektrisk starter. Hvis TLR er batteridrevet, slå på bryteren "På" på undersiden av bilen.

• Plasser bilen i begynnelsen av en relativt lang straightaway. Det er best å bruke en flat overflate, men på asfalt, off-road biler kan bare spinne sine dekk. Det er best å bruke en jordbane der off-road dekk kan grave i skitt.

• Trekk på avtrekkeren på fjernkontrollen TLR helt tilbake. Hvis dekkene grep, vil foran R/C bil stige i en wheelie. Hvis dekkene ikke grep, kan du prøve å starte bilen fra en annen plassering. Prøv å unngå store mengder støv eller grus, som dette kan skli ut under dekk, hindrer en wheelie.

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å snu bilen og umiddelbart kvele frem. Bilens fronten vil ikke kunne overvinne bakre treghet før bakhjul grep, og bilen vil stige. Problemet er at dette kan potensielt snu bilen på taket.