Min Intec dansematte for Wii fungerer ikke

September 9

Interaktiv dans spill som "Dance Dance Revolution" ble så populære i arcade det var bare et tidsspørsmål før de kom til spillkonsoller, inkludert Nintendo Wii. De oppnådd denne overgangen av produksjon en pute som kobles til konsollen og rulles ut på gulvet foran TVEN. Du stå på dette pad og utføre dansetrinn på det når du blir spurt under spilling. Hvis du har problemer med din Intec dansematte er det sannsynligvis et problem som ikke tar lang tid å fikse.

Instruksjoner

• Slå på Wii og sikre en spillplate er satt riktig inn i stasjonssporet på forsiden av systemet. Kontroller også at spillet du spiller er kompatibel med Intec dans puten. Du finner kompatibilitet info på spillet eller i bruksanvisningen.

• Se baksiden av Wii og sikre at puten kabelen er riktig koblet til USB-porten på baksiden av Wii-konsollen. Hvis dette ikke fungerer fortsette til neste trinn.

• Koble puten og legge den ut flatt på gulvet. Plass et bord eller andre flatskjerm fast over overflaten av puten. Dette vil hjelpe fjerne bretter eller Folder som kan hindre gameplay.

• Kontroller pad og ledninger for synlige skader. Det er mulig det kan være en kort putens USB-kabel, og hvis dette er tilfelle du trenger å erstatte puten.

Tips og advarsler

  • Prøv å koble en annen USB-kompatible Wii-enhet i USB-porten på baksiden av Wii-konsollen. Hvis enheten ikke fungerer enten, kan USB-porten på Wii være skadet.