Hvordan å holde kaninen din nederlandsk sunn

August 8

Den nederlandske rabbit kan identifiseres ved sin slående, symmetrisk markeringer. Kanin har en hvit nese, salen, føtter og undersiden av halen. Det vil også sport en farge som danner en hette merking, dekker begge øynene og ørene, i tillegg til den nedre delen av kroppen. Fargene som er tillatt i kombinasjon med hvitt inkluderer sort, sjokolade, tortoiseshell, gul, stål, blå, blek grå og brune-grå, ifølge DutchBunnies.co.uk. Den nederlandske rabbit har et rykte for å være godt modnet og kan leve til mellom 6 og 10 år. Holde den nederlandske rabbit sunn bruker de anbefalte teknikkene.

Instruksjoner

• Få den nederlandske rabbit vaksineres mot sykdommer, for eksempel Myxomatosis ved å bestille en avtale med din innenbys veterinarian.

• Hold kaninen ren ved å fjerne alle avføring som sitter fast i pelsen rundt sine kjønnsorganer. Dette kan bidra til å hindre flystrike (fluer legger egg på kaninen), som kan være en dødelig tilstand. Slå kaninen på ryggen, og støtter hodet i crook av en arm. Vaske bort avføring med en vaske klut dyppet i lunket vann. Feilfri byrået minst annenhver dag. Den nederlandske rabbit generelt krever ikke noen annen type av grooming, på grunn av sin korte strøk.

• Gi nederlandsk kanin med en sikker plass til øvelse på daglig basis. Dette vil bidra til å holde kaninen passer, både fysisk og mentalt. Hvis området trening utendørs, kan du fjerne noen ugress fra svømmebassenget smørblomster. Disse er giftig for kaninen, selv om gress og løvetann er bra for kaninen.

• Feed kaninen en diett av grovt gress og høy. Dette bør gjøre opp omtrent 80% av din kanin diet å holde magen sin friske. Også gi din nederlandsk med god kvalitet pellets mat som er laget spesielt for kaniner. Dette bør gjøre opp resten av din kanin kosthold. Gi din kanin to vanlige måltider en dag, men holder høyet tilgjengelig hele tiden.

• Husk at ferskvann er alltid tilgjengelig for kaninen din. Gi din nederlandsk tilstrekkelig skyggen hindre den i å utvikle heteslag, som kan være dødelig i varmt vær.