Hvordan lage et familietre bruker piktogrammer

October 14

Lage et familietre er et morsomt prosjekt for personer med ulike aldre. Mange som trekker deres familietre diagram la åpne områder for å legge til bilder av tidligere eller nåværende familiemedlemmer. Dette piktogram design kan også brukes til å vise fakta om familiemedlemmer. Uansett hvordan du har tenkt å bruke piktogrammer i familietreet diagrammet, må du først opprette en tilstrekkelig plass og en funksjonell layout.

Instruksjoner

• Samle all informasjon til familietreet, inkludert bilder for din piktogram. Du vil sørge for det er ingen mellomrom i din informasjon før du begynner å kartlegge familietre diagrammet. Du kan lage en grov skisse på papir først for å kontrollere at du har nok plass til hele familien treet.

• Bruke linjalen og blyant for å trekke ut diagrammet på papir eller plakat brettet du har tiltenkt det ferdige prosjektet. Prøv å velge en syrefritt papir å beskytte piktogram bildene du vil lime på senere.

• Når du er fornøyd med den endelige utformingen, spore blyant diagrammet med en markør eller kunst å gjøre linjene permanent og mørkere linjene.

• Fylle ut de tomme feltene i familietreet med markør eller kalligrafi penn.

• Bruke bilde-safe, syre-fri Foto lim legge bilder av familiemedlemmer på papiret. Holde bildene nær tilsvarer navnene på familietreet diagrammet. Skrive navnene under fotografier eller tegne piler for å skille fotografier om nødvendig.

Tips og advarsler

  • For å gjøre bildene mindre og lettere å plassere på familietreet piktogram, bruk en skanner, en datamaskin, fotoredigeringsprogramvare og en skriver for å klippe mindre bilder av bare familiemedlemmet ansikt.
  • Det er ikke nødvendig å gjøre alle bildene på din piktogram samme størrelse. Bilder av ulike størrelser kan legge til karakter familietre diagrammet.