Risikofaktorer i barn i førskole

October 17

Risikofaktorer i barn i førskole

Barn i barnehage alder kan få en jump-start på sosiale ferdigheter, lære og få følelsesmessig forberedt for barnehage, men fordelene komme med noen risikofaktorer. Førskolen barn er utsatt for uunngåelig sykdommer, kan miste kvalitetstid med familien og kan ikke kunne håndtere måtte dele oppmerksomhet med andre barn. Når ute i førskolen, er det viktig å veie fordeler og ulemper, og sikre at avgjørelsen er riktig for deg og din familie.

Kundebehandling

De fleste Førskoler har flere barn per klassen, og læreren har ikke muligheten til å gi hvert barn personlige oppmerksomheten de kanskje trenger eller ønsker. National Association for utdanning av unge barn anbefaler lærer barn forholdet mellom ett til 10, men det er ikke alltid tilfelle. Tidlig barndom programmer er utviklet for å lære barn grunnutdanning som en gruppe, og ikke nødvendigvis på tomannshånd nivå. Manglende oppmerksomhet kan føre til et barn å handle ut eller ikke lære så effektivt som hun ville med mer oppmerksomhet.

Eksponering for sykdom

Barnet vil spille i et klasserom med potensielt syke barn, sitter i nærheten og dele klasserom materialer; eksponering for sykdom er derfor sannsynlig. Centers for Disease Control og Prevention sier at bakterier kan leve på alle overflater i minst to timer, forlater ungen datavirus. Selv om det er forventet at foreldrene vil holde barn hjemme mens de er syke, er det ikke garantert. Barnet kan bli syk ofte på førskolen enn han ville om han var å bo hjemme, blir tatt vare på av en venn eller familiemedlem.

Mangel på kvalitetstid med foreldre

Førskolebarn kan bruke opptil ni timer per dag på skolen og har minimal tid å tilbringe med familien når de kommer hjem på slutten av dagen. Små barn er vanligvis i seng ved 7 pm, og skolen kan ende så sent som 4 pm, forlater bare tre timer før middag, bad, historien tid og familie. Mangel på tid kan ikke tillate foreldre å gi barnet kvalitet one-on-one tid han ikke har fått mens i skolen hele dagen.

Pottetrening

De fleste Førskoler krever at barna skal potty trent før inn klasserommet; Det betyr at hun skal være iført undertøy og ikke bleier. Dette kan forårsake problemer hvis barnet er nylig potty trent fordi sannsynligheten for ulykker i løpet av dagen er større. Hvis du prøver å potty tog barnet i tid for førskolen og det er ikke skjer, kan det være best å vente til du føler deg trygg på barnets pottetrening evner før du sender henne til førskolen.