Ideer for kjæresten din før han distribueres

December 8

Som tiden for din kjærestes distribusjon trekker nærmere, kan du finne deg følelsen mer engstelig, bekymret og engstelig. Du vil selvsagt være bekymret for fremtiden til forholdet som sin sikkerhet mens du er borte. Hvis du og din kjæreste er begge forpliktet forholdet, kan så denne gangen før sin distribusjon gi deg sjansen til å sementere din bånd på nye og interessante måter. Du kan både gjøre det gjennom overgangen mye bedre med noen kreativitet, tålmodighet og nøye planlegging.

Diskutere utfordringene

Få tid til å snakke om bekymringer og tvil du kan føle om hans distribusjon for plikt. Noen av disse problemene, sier forholdet terapeut Terri Orbuch, i en Huffington Post artikkelen, "kommer langdistanse? 8 nødvendigheter å hjelpe ditt forhold trives,"inkluderer sannsynligvis frykt for utroskap; overlevelsen av relasjonen. så han kan bli skadet i linjen av plikt; sjalusi, tillit og intimitet. Komme opp med løsninger og strategier sammen på hvor ofte og på hvilke måter vil du kommunisere og fortsette å bygge intimitet mens fra hverandre. Legge planer for der du vil at forholdet til gå i fremtiden.

Være tålmodig og forståelse

Håndtere smerte og ubehag distribusjon kan bety at kjæresten din har å tilbringe noen personlig tid med andre viktige personer i livet. Være klar til å dele ham, og husk at hans familie og venner er også prøver å håndtere virkningene av hans forestående fravær. Du må i tillegg også være følsomme overfor noen mulige følelsesmessige endringer. Det er vanlig for soldater som skal distribueres for å ha humørsvingninger, en lav ønske om sex, og har problemer med fokus, ifølge artikkelen, "Håndtering deployering følelsesmessig," på webområdet Military.com.

Tilbringe kvalitetstid sammen

Gjør mest mulig ut av din tid sammen førte til hans avgang, som omfatter mer enn å være fysisk intimt. Besøk din favoritt tomter. Gjøre aktiviteter som du liker å gjøre sammen om det spilles en bestemt sport, jogging eller frivillig på samfunnshuset. Binding skjer også hvis du prøve noe nytt sammen, enten det prøvetaking nye typer mat eller noe du aldri har gjort før, skriver psykolog Daniel J. Tomasulo, i artikkelen "10 Tips å øke din kjærlighet obligasjoner," på Psych Central.

Opprette nye minner

Hjelpe din kjæreste pack elementer som vil hjelpe ham huske deg, som du et skjerf for ham eller en lås på håret. Ta masse bilder av de siste dagene du tilbringer sammen og plassere dem i et spesielt album. Hold en journal over dine tanker og følelser i de siste ukene før distribusjon. Sett det i sin bag for ham å oppdage. Foreta en tale eller video innspillingen på telefonen sin av dere ha en god tid sammen.