Pjokk kunst klasse ideer

September 24

Pjokk kunst klasse ideer

Barn er naturlig kreative. Selv småbarn fange raskt på å ønsker å tegne eller farge, og de vil fortelle voksne hva sine kunstverk representerer spørsmål. De fleste er Kunstutstyr tilgjengelig i "nybegynner" versjoner som er gjort å stå opp mot tøff behandling av små kunstnere. Med riktig veiledning, kan småbarn lett bruke enkle materialer for å lage kunstskatter av sine egne.

Yngre barn

Pjokk kunst klasse ideer

Spedbarn dra fordel av kraftigere materialer.

Bruke grunnleggende materialer for å introdusere barn to år eller yngre kunst. Kritt og svart papir eller en tavle, eller selv en fortau eller oppkjørselen er bra for yngre barn. Lekeplass kritt er tykkere og tåler mer lett håndtering av barn i denne alderen. Tilsvarende finger maling eller fett fargeblyanter og papir er god standard kunst materialer for barn i alderen to eller yngre. Lærere kan ønske å tape papir en tabellen topp for enkel bruk, eller velg tykkere papir, for eksempel plakatkartong, konstruksjon papir, tynn kartong eller selv en kornslageske.

Lue Collage

Litt eldre barn er i stand til å forstå og delta i mer komplekse prosjekter. Spør en hjem dekorere stikkontakt hvis de har gamle bakgrunn utvalg bøker å donere for en toddler's kunst klasse. Ofte som stiler endres, vil slike steder leftover prøver og gjerne del med dem. Tegne et ansikt på et papirark. Bruk av tapeter for å kutte ut ulike figurer skal representere "hats." Fest prøvene på bildet, oppmuntre barna til å prøve ulike kombinasjoner.

Piknik lunsj

Spør småbarn å se gjennom blader å finne bilder av deres favoritt mat. Hjelpe barna å kutte ut bildene, med barn sikkerhet saks. Gi hvert barn en papir plate og oppmuntre seg å organisere sine bilder på tallerkenen representerer et måltid. Hjelpe hvert barn å lime bilder til plater for å lage en piknik lunsj.

Fotavtrykk veggmaleri

Gjør et veggmaleri av smårollinger fotavtrykk. Gjør dette ved taping rullet gavepapir til en vaskbar gulvflaten, tomme siden. Sett noen vaskbar maling i en beholder stort nok for hvert barns foten. Har hvert barn trinn i beholderen maling en fot på et tidspunkt, og gå deretter lengden på papiret til å lage et fotavtrykk stien, som kan henges som et veggmaleri når malingen er tørr.