Hvordan ta ut kontakten på blad-masken på Fable

August 29

Hvordan ta ut kontakten på blad-masken på Fable

Når karakteren din har sett på Jack av blad masken (også kjent som Soul masken) i "Fabel" videospill, er det ingen måte å fjerne den. Men du har et valg å ikke å sette på masken i utgangspunktet mens du ser på kutt scenen. Siden dette valget er henvist til ett hjørne i kuttet scenen, merke mange spillere ikke engang det. Du må kanskje et lagret spill å rette valg.

Instruksjoner

• Se skjermen for spørsmål etter å ha beseiret Jack i dragen form. Mens masken snakker til deg, kan du trykke en å kaste masken.

• Starte kampen med sist lagrede spillet hvis du savner stikkordet å kaste masken. Husk at selv om dette er en kuttet scene, kan du fortsatt arbeide med spillet ved å trykke A når du blir spurt.

• Velge ikke å kaste masken bort Hvis du ønsker å forskyve din justering onde (-156 justering modifikator). Masken også legger til din Scariness (+26), detracts fra din attraktivitet (-26) og har en rustning vurdering av 58.

Tips og advarsler

  • Hvis du savnet om å kaste masken første gang, kan du prøve å skru ned volumet etter avspilling kampen. Mask's hyggelig å bli slitt kan være distraherende.