Hvordan finne Farm Town Tips

February 27

Hvordan finne Farm Town Tips

Farm Town Tips er vanskelig å finne disse dager, spesielt med alle endringene gjøres daglig Slash nøkkel og Facebook sensasjon, Farm Town! Hvordan kan du vokse farmen den raskeste? Hva er best avlinger å plante, og når? Hva kommer til å gi deg mest erfaring og penger for tiden du spiller Farm Town?

Instruksjoner

Hvordan finne Farm Town Tips

Registrer deg på Facebook! Dette er viktigste, og uten å gjøre det, ville du kunne spille Farm Town, og du ikke kan bruke denne slik i første omgang. Så Registrer deg på Facebook, og forberede til å oppleve ultimate oppdrett spill!

Hvordan finne Farm Town Tips

Legge til Farm Town til Facebook-kontoen. Dette er neste viktige trinn. Du kan gjøre et søk i Facebook (i søkefeltet i øvre høyre hjørne), og klikk på linken for Farm Town.

Hvordan finne Farm Town Tips

Plante druer hver fjerde time. Selv om det kan virke som at du får mindre penger enn med andre avlinger, druer ta minst tid til å vokse, og så får du den beste mengden erfaring og penger over tid.

Hvordan finne Farm Town Tips

Når du kommer til nivå 11, kan du begynne å plante bringebær annenhver time. Dette er den absolutte raskeste måten å tjene penger på Farm Town, og vil få deg til nivå 25, og har den største gården, mest penger, og gi deg ressurser du trenger å gjøre noen virkelig fantastiske gårder!

Hvordan finne Farm Town Tips

Finn Farm Town Tips på nettet. Det er massevis av ressurser for Farm Town over hele nettet. Noen av mine favoritter er på HubPages. Se i koblingene for noen nyttige ressurser for å spille Farm Town!

Tips og advarsler

  • Plante druer starter på nivå 1. Ikke plante noe rett før du går til sengs eller skole (med mindre du vil være tilbake i 8 timer.
  • Når du kommer til nivå 11, kan du begynne å plante bringebær. Hvis du vil være borte fra maskinen i mer enn fire timer, ikke plante noe.
  • ALLTID, alltid, alltid leie noen til å høste avlinger for deg. De vil tjene penger, og du vil tjene mer penger :)
  • Farm Town er vanedannende, vær forsiktig.