Anbefalt dukke leker

April 19

Anbefalt dukke leker

Praktisk talt alle elsker dukke, og ikke bare er det morsomt å spille med dem, men det er viktig for liming prosessen å gjøre dette. Når du går til det pet lageret finnes midtganger og aisles av hunden leker, så hvilke som er best for dukke? Nye hunder kan også være destruktive og ustyrlige, så velge riktig lekene for dem kan lagre dine eiendeler fra å bli ødelagt.

Tygge leketøy

Tygge leketøy er et must for ny dukke. Hvis du ikke har dem, vil du sannsynligvis ende opp med ødelagte sko, møbler eller noe annet som ser tiltalende. Mange vets si å unngå rawhide chews fordi de kan kvele valpen, men snakke med din vet å se hva hun anbefaler. Chews bør også være på valper, fordi voksen hunden chews kan være for hardt for en valp å gnage på.

Baller

Baller er en stor leketøy for dukke, og de er i utgangspunktet en viktig. Hundene elske å jage dem rundt samt lek hente med dem. Baller, gummiballer og star baller er alle et godt spill for valper.

Aktivitet baller

Dette er en variasjon av leker som lar deg plassere en godbit i en kube eller ball som din hunden har å arbeide for å få på. Dette underholde pup for lange perioder og også hjelpe sin trangen til å tygge.

Noe mykt, kosete og Squeaky

Leker som knirker og er myke på anbud valp munn er en god idé. Noen foreslo leker for dette er plysj leker, squeaky baller, utstoppede dyr og tau lekene.

Hva ikke å gi din dukke

Det er flere ting du ikke bør gi din ny dukke å spille med. Gamle klær og sko er ikke lurt fordi gi dem til din hunden gjør det virke som det er OK for dem å tygge disse tingene. Leker med skarpe kanter eller materiale som svamp eller ull bør også unngås. Noe med små deler, som øynene, som kan være løsrevet er en no-no.