Hvordan kan jeg bli en god Hip Hop danser med ingen erfaring?

June 22

Selv de beste hip hop danserne måtte starte et sted. Svært få mennesker er født å vite hvordan å danse. Enda færre vet hvordan å danse hip hop stil. Hip-hop er en av de nyere formene for dans, og det er ikke tradisjonelt undervist i etablerte skoler og akademier. Liker rap musikk, det ble født på gata. Det er så rå som miljøet som den kommer fra. Med trening og studier, kan praktisk talt alle lære å danse hip hop; og med hardt arbeid, kan du selv bli god.

Instruksjoner

• Se klipp av hip hop dansere i musikkvideoer på Internett eller på TV. Studere hvordan danserne bevege. Se hvor mange forskjellige hip hop dansestiler det er.

• Praksis hiphop dansetrinn du ser i videoene. Ikke Tenk på hvordan du ser først. Bare prøv å få grunnleggende flytter nedover. Gi deg selv god plass for trekk som spinner, hopp og spark

• Sette opp en gruppe av kjole speil i ditt rom eller garasje, hvis mulig. Speilene bør være 5 til 6 fot høy og plassert langs den ene veggen, slik at du kan se deg som du øve din dansetrinn.

• Dans mot andre mennesker på klubber og partier. Hip hop dans har en sterk tradisjon for konkurransen. Kamp dans er en populær forbi-tid i hip-hop-verden. Du kan miste, men du vil sannsynligvis gjøre noen venner som kan dele dansetrinn med deg, eller hjelpe deg med din egen.

• Registrer deg for en hip hop dans klasse. Dette vil hjelpe deg å lære de grunnleggende bevegelsene riktig. Disse skal være enklere enn trekk du har har øvd på egenhånd. Fortsett å ta klasser og flytte opp i gradene.

• Se dansere fra moderne, salsa, jazz og andre bakgrunner. Låne flytter fra andre bakgrunner som du liker. Kombinere de flytter inn i din egen personlige stil.

• Master en bestemt hip hop dans flytter. Ved å ha en spesialitet er du sikker på å være gode på en ting. Selv om du er bare en OK hiphop danser, vil du fortsatt ha at en spesialitet.

Tips og advarsler

  • Lytte til mange hip-hop musikk inkludert alle sjangere av rap, raske R & B og noen pop. Også lytte til house-musikk, som låner fra og påvirker hip hop musikk.