Undervise barna til antall klappet hendene

September 20

Undervise barna til antall klappet hendene

Sette på levende musikk og noen ganger vil selv små barn Trykk sammen med den. Start unge lærer barna grunnleggende musikk og rytme, og som disse begrepene blir kjent, kan de hjelpe dem senere i livet. Spekulasjoner og selv studier har sentrert rundt effekten av musikk på et barns evne til å lære. Mens ingen fasitsvar kan ha dukket ennå, barn kan fortsatt ha det gøy med klapping for å lære å telle musikk.

Enkle mønstre

Starte med enkle mønstre. Barn etterligner ofte de hører, så klapp først og ha dem ekko du. Prøv 4/4 tid-fire selv klapper og videre til tre rask klapper for 3/4. Når de har mestret disse mønstrene, legge mer og få dem echo de. Du kan sette på musikk som har dem, så klapp til musikk og oppmuntre dem til å lytte til mønstre i musikken selv. Ungdommer kan lære å skrive ut disse mønstrene seg som de hører dem.

Sang og klapping

Synge en sang og klapp med seg i mønsteret som passer. Har barna lytte for å identifisere mønster, synge en sang og se om de kan identifisere, og klapp, mønsteret selv. En enkel 4/4 beat kan være best å starte med, og deretter flytte til andre beats og andre sanger.

Instrumenter

Rytme pinner og trommer er gode instrumenter med å undervise barn musikk ved å klappe. Forskjellige lyder de produserer å leksjonen ennå aktivere barna å lytte til og deretter kopiere klapping sekvensen. Du kan introdusere musikk begreper som langsom, myk, rask og andre musikk-dynamikk samtidig. Myk tappe en rytme pinne eller tamburin gjør en annen lyd enn et høyt, selv om tempoet er den samme.

Spill og kanter

Voksne barn klappet og sang spill kan være svært komplekse.

Spill og kanter er morsomme ekstra verktøy å lære barna om rytme og musikk gjennom klappet. Mange klapping spill og kanter har både enkle og kompliserte rytmer som ordene flyter langs. Legge i stomps, klapper hendene på gulvet eller peke ut et rytmisk mønster på et barn for dem å identifisere. Snart vil barna ha en arbeider, grunnleggende kunnskap om klappet, rytme og musikk.