Ideer for deg som skuespiller

March 19

Ideer for deg som skuespiller

Kle seg som skuespiller kan være en morsom måte å tilbringe Halloween, delta på et kostyme party eller som en måte å ha gøy under Oscar uke. Når kle seg som en filmstjerne, prøve å etterligne henne se så mye som mulig, så det er klart som du prøver å være.

Bestemt skuespiller

Hvis du er dressing som en bestemt skuespiller, Velg en rolle hun har spilt (som prinsesse Leia i "Star Wars" for Carrie Fisher) eller et antrekk skuespilleren er kjent for (for eksempel den hvite kjolen Marilyn Monroe hadde i "The Seven Year Itch"). På denne måten folk vil gjenkjenne skuespilleren du har valgt en gang.

Formelle affære

Hvis du prøver å kopiere skuespiller formell titt, gå til butikken din lokale skoleball eller en formell kjolebutikk å se etter lignende. Hvis du har Goodwill eller Frelsesarmeen nær deg, er disse gode steder å begynne å søke etter en drakt kjole.

Du kan også gå til bare Jareds hjemmeside (se referanser) og type i navnet til skuespilleren du ønsker å etterligne. Klikk på en artikkel der hun seg antrekket du ønsker å bruke. Innenfor hver artikkel er en funksjon som lar deg finne lignende klær som skuespiller.

Gamle Hollywood

Legemliggjøre gamle Hollywood-stil med en lang, formell kjole og en elegant updo. Gamle Hollywood representerer en av-gått æra av filmer, vanligvis fra begynnelsen av filmer til 1950-tallet, og inkluderer slike skuespillere som Vivien Leigh, Grace Kelly, Audrey Hepburn og Greta Garbo.

Studere bilder av disse skuespillere og gå til din lokale formelle kjole butikk eller sparsommelighet butikken å velge en gammeldags Hollywood glamour kjole. Disse kjoler var vanligvis under kneet, ikke fryktelig lav kutt og ble fulgt av lav hæl. Mange av kvinnene på denne tiden hadde håret i elegante updos eller hadde kortere hår med fingeren.

Generisk Hollywood skuespilleren

Hvis du vil akkurat som å gå som en generisk skuespiller, kle seg i antrekket ditt beste og mest glamorøse. Å fullføre utseendet, kjøpe en faux Oscar i lokale festen butikken, sette på noen solbriller og pakk deg inn i en fjær boa. Du kan legge opera lengde hansker for å gjøre ser litt mer glamorøse.