USB temperatur & fuktighet Sensor

September 13

USB temperatur & fuktighet Sensor

Dataloggere registrere miljømessige data, for eksempel temperatur og fuktighet, på en kontinuerlig basis. Sensorene med USB-tilkobling har aktivert disse dataene lastes lettere i en datamaskin til å se på temperatur og fuktighet trender.

Programmer

Det er mange tilfeller der temperatur og fuktighet må overvåkes over lang tid. Dataloggere er perfekt for denne funksjonen siden dataene er digitale og kan brukes til å lage diagrammer og utlede statistisk informasjon. Museer, værstasjoner, antikke samlere, sigar aficionados og andre trenger denne typen data.

USB dataloggere

Dataloggere har vanligvis enten interne eller eksterne sensorer som registrerer og lagrer temperatur og luftfuktighet (blant andre data) på en konstant basis. Tidlig dataloggere nødvendig en klønete seriellkabel til laste ned data. Datalogger sensorene med USB-tilkobling gjør det enklere og mer praktisk å laste ned data siden loggeren kan kobles direkte til datamaskinen.

Nøyaktighet

Nøyaktigheten er korrelert med kostnader og USB-enheter har tendens til være færre dyr enn andre datatyper logger med tilsvarende nøyaktighet. En pyschrometer (et instrument for å registrere temperatur, duggpunkt og relativ luftfuktighet) er ofte nødvendig å nøyaktig temperatur og luftfuktighet målinger. Sensorene på USB loggeren kan deretter bli kalibrert for å sikre nøyaktighet.