Amoxicillin dosering for en alvorlig infeksjon

February 17

Amoxicillin dosering for en alvorlig infeksjon

Amoxicillin er en antibiotikaresistens som brukes i både mennesker og dyr. Mer spesifikt, brukes amoxicillin i hundene for alvorlige bakterielle infeksjoner og ofte etter en operasjon. Tilgjengelig på resept, mange veterinarians stole på amoxicillin dosering for øret infeksjoner, hud infeksjoner, bite sår eller punktering sår, urin skrift infeksjoner og tann infeksjoner.

Dosering informasjon

Amoxicillin dosering for en alvorlig infeksjon inne hundene er vanligvis 5 til 10 mg per pund hver 12 til 24 timer. Høyst veterinarians avgjøre hver dosering på et sak-til-sak grunnlag på grunn av bivirkninger og interaksjoner som er tilknyttet amoxicillin. Medisiner kan gis med eller uten mat.

Tidsramme

Amoxicillin vil være forstyrrer produksjonen av bakterier umiddelbart, og det tar vanligvis tre til fire dager for en hunden å vise forbedring. Som alltid, er det viktig å fullføre medikament selv når hunden viser tegn til bedring tidligere i behandling.

Slik fungerer det

Amoxicillin dosering reduserer veksten av bakterier forårsaker infeksjonen. Antibiotikaet gjør dette gjennom stoppe bakterieceller dannes en cellevegg. Amoxicillin brukes bare for bakterieinfeksjoner og ikke for virusinfeksjoner.

Dosering bivirkninger

Mulige bivirkninger av amoxicillin er alvorlig diaré og blodig diaré, allergisk reaksjon, elveblest, kortpustethet, utslett, besvimelse, beslag, blødning eller blåmerker. Disse bivirkningene anses alvorlig, og bør behandlingen stoppes umiddelbart. En veterinær bør kontaktes umiddelbart. Mindre alvorlige bivirkninger av amoxicillin som bør følges mens du fortsetter behandling er mild kvalme, mild oppkast, mild diaré, magesmerter og sopp eller gjærinfeksjon.

Dosering interaksjoner

Hvis hunden er på noen annen form for antibiotika som helst, kan de to medisiner samhandle og forårsake problemer slik veterinær skal informeres. Mulig interaksjoner med herbal middel, mineraler og vitaminer kan oppstå også, så alltid diskutere noe hunden din tar. Hvis hunden har noen gang viste tegn til følsomheten til penicillin, bør amoxicillin ikke gis.