Informasjon om forskjellige typer olje maleri

February 27

Informasjon om forskjellige typer olje maleri

Oljemaling er en av verdens mest populære kunstneriske medier på grunn av sin fleksibilitet når du arbeider metoder og programmer samt holdbarheten. Pigmentet er spredt i en tørking olje, som linfrø, safflower eller valnøtt, og en forberedt overflaten i en av mange metoder. Kunstnere arbeider i olje maling kan oppnå ulike effekter i sitt arbeid ved hjelp av metodisk, samt rask og uttrykksfulle, maleteknikker.

Glass

Glass er en olje maleri teknikk der flere tynn, gjennomsiktig lag av pigment brukes suksessivt opprette farge, skyggelegging og form. Glasur er forberedt fra oljemaling blandet med mye medium, som linfrø og lakk, noen ganger med en tørking agent lagt. Vanligvis er glass lag malt over en svært raffinert trekull tegning eller en monokrom Undermaling. Utviklet av flamske kunstnere i den tidlige renessansen, denne tilnærmingen til oljemaleri resulterer i levende, juvel-lignende farger og oppsiktsvekkende realisme.

Impasto

Impasto teknikken tar det motsatte tilnærmingen til oljemaleri glass. For impasto maling brukes fargen tett med tungt lastet pensel, slik at maleriet overflaten beholder form og uttrykk for hver Strykretninga. Tyktflytende kvaliteten på oljemaling gjør den egnet for denne teknikken, hvor maling brukes vanligvis direkte fra tuben med bruk av liten eller ingen medium. Impasto malerier kan ha en sterk følelse av umiddelbarhet og emosjonelle tegn.

Alla Prima

Alla prima er også kjent som direkte maleri og refererer til et maleri fullført i én økt mens maling fortsatt våt på lerretet. Farger i alla prima maleri beholde en friskhet selv vanskelig å oppnå graden av detaljer og realisme mulig med Vinduer og lagdelt tilnærminger. Oljemaling er perfekt for alla prima arbeid på grunn av sin typiske langsom tørketid, slik at en artist å arbeide maling i flere timer eller dager før bli for tørr for å manipulere.

Sgraffito

Sgraffito er en tradisjonell tegning i en våt lag olje maling å avsløre enten nakne lerret eller en tidligere lag med maling nedenfor. Maleri kniv, blyant eller andre verktøy kan brukes til å opprette detaljerte linje arbeid eller mønstret effekter. Den langsomme tørketid olje maling igjen gjør denne tilnærmingen mulig som kunstner har å arbeide metodisk og nøye å produsere detaljert strektegninger.

Kniv maleri

Kniv maleri ligner impasto bortsett fra at maleri kniv brukes til å angi olje maling i stedet for en pensel. Maleri kniv gir uttrykksfulle tekstur effekter som det kan holdes på mange forskjellige måter, vannrett og loddrett, og opprette både fet og lettere slag. Kniv maleri kan gi en olje maleri nesten tredimensjonal ut og fylles vanligvis med vått-i-vått ugjennomsiktig maling.