Hvor å Potty tog en Pygmy geita

October 2

Pygmy geiter er en stor, eksotiske dyr. Om de beste holdt i et bredt roaming-område, slik som på et areal eller gård, pygmy geiter er en stor tamme pet og en morsom tillegg til enhver familie. Kvinner vokse til rundt 60 pounds og menn vokse til rundt 80 pounds. De vokser til et gjennomsnitt på 23 tommer. Dette gjør det mulig for en pygmy geita å bo i et hjem. Dessverre, geit avføring har en stikkende aroma og geiter slippe ofte avføring der de står. Dette kan ikke unngås, men vannlating kan trenes. Opplæring må begynne med en ny baby geit under de beste omstendighetene.

Instruksjoner

Potte

• Plasser baby geit utenfor enten minutt det våkner eller ferdig en flaske. Dette er de to vanligste gangene det vil urinere. Det vil urinere utenfor og prøve en kommando som "Gå potty?" eller "Gå tisse-tisse?" Dette vil relatere denne kommandoen med geits trang til å urinere.

• Vent for geit å urinere. Når det er gjort så, ros det med lidenhet og en glad stemme. Bruke stemmen forbindelser som "God gutt (eller) jente!" eller "Hyggelig jobb!" Geiter nyte en hyggelig skrape bak ørene.

• Når du tar Bukken tilbake inne, ros Bukken igjen og denne gangen ta det videre ved å gi Bukken en spandere det virkelig har. Lagre denne spesiell godbit for potty-lærer Rose.

• Bruk en diaper. Fordi geiter ikke kan kontrollere hvor deres avføring drops, benyttes en bleie. Bruk tilsvarende å en bleie for en baby. Dette bør endres hver halve time for å sikre at Bukken ikke være ubehagelig. Hvis du bestemmer at en bleie ikke er nødvendig, kan geit avføring være lett blåst opp.

Tips og advarsler

  • Hvis du velger å ikke holde geit i huset, kan det fortsatt være potty trent å urinere utenfor en penn eller bur som den holdes i. Alle trinnene er de samme.
  • Geiter har for vane å tygge. Ikke blir opprørt hvis en geit tygger en sko eller stykke eller klær, men forventer.