Musikk spiller aktiviteter i Sacramento

July 29

Sacramento er hovedstaden i California og kulturelle sentrum av Sacramento storbyområdet. En stor distribusjon peker i California Gold Rush, 2010 Sacramento storbyområdet er den fjerde største i California. Den by tilbyr masse musikk relaterte aktiviteter for barn i alle aldre, bidra til å utvikle ikke bare en kjærlighet til musikk men også grunnleggende ferdigheter som selvtillit og finmotoriske ferdigheter.

Kindermusik

Kindermusik er en ledende musikk-program for barn fra nyfødt til 6 år og tilbyr klasser på musikk og mine barn studios i Sacramento. Programmet oppfordrer barns utvikling gjennom musikk og spill. Kindermusik Village er for nyfødte til 18 måneder og lytte til musikk, danse og spille instrumenter. 18 måneder til 4-åringer det er to programmer, ABC musikk meg utvikler bruk av finmotoriske ferdigheter og koordinering gjennom musikk, mens Kindermusik vår gang oppfordrer kreativitet og overordnede og underordnede bånd gjennom musikk. Programmene for fire til seks år åringer oppmuntre utviklingen av før kompetanse og ferdigheter gjennom musikk.

Nye sanger School of Music

Nye sanger School of Music som mål å lære barn å spille musikk med moro og moderne undervisningsmetoder. Programmer som tilbys er skolen til Piano og skolen av gitar, streng Academy (fiolin), fløyte akademiet, perkusjon akademiet og skolen av sang. Samt private og gruppe leksjoner, alle studenter får muligheter til å opptre på konserter og samfunn hendelser og delta i sommer og vinterleire i skolen ferier.

Opptatt bier Studio

Opptatt bier Studio gir barn muligheten til å utvikle deres sinn og legemer samtidig forbedre sin grunnleggende sosiale ferdigheter og selvtillit. Musikk Pups klassen er for barn 3 måneder til 5 år og er utformet for å oppmuntre musikalske utvikling. Funksjonene klasse fantasifulle spille, synge, danse og spille rytme og percussion instrumenter. Musikk og bevegelse klassen for barn alder 2 til 5 oppfordrer barn å løpe, hoppe, hop og hoppe til musikk. Og undervisning barna hvordan å flytte musikk, kan denne klassen hjelpe dem bruke eventuelle overskytende energi.

Gymboree spill og musikk senter

Med mer enn 550 steder på over 30 land er Gymboree et etablert interaktiv dyktighet-utvikling program. Programmet tilbyr musikk klasser for barn i alderen 6 måneder til 5 år og inkluderer sang, dans og musikkinstrumenter. Klassene er delt inn i tre aldersgrupper: 6-16 måneder; 16 måneder til 28 måneder; og 28 måneder til 5 år. Det er også en familie klasse der overordnet/omsorgsperson deltakelse er valgfritt.