Fakta om alligatorer og krokodiller

November 2

Alligatorer og krokodiller er unik krypdyr i at de nå anses for å være nærmere knyttet til fugler enn til andre reptiler som slanger. Disse som dyrene har mange likheter i utseende, reproduksjon metoder, habitat og fôring mønstre.

Utseende

Alligatorer og krokodiller er dekket med tykk rustning som beskytter dem mot rovdyr og bidrar til å isolere dem fra kalde temperaturer. Ryggen vise benete platene kalles "hat". De fleste arter av krokodiller og alligatorer varierer i lengde fra 6 til 10 fot. Du kan enkelt skille en alligator fra en krokodille ved å undersøke dyrets snute. Alligatorer mordaer er bredere, mens krokodiller bære langstrakt mordaer. Krokodiller også vise store fjerde tannen i underkjeven, selv når munnen er lukket. Alligatorer munn har en lomme som holder tannen når de lukker munnen. Både alligatorer og krokodiller har lange haler og klorte føttene.

Metoder for reproduksjon

Alligatorer og krokodiller rase under bestemte årstider. Kvinner konstruere beskyttende reir fra lokale vegetasjonen og lå gjennomsnitt 35 til 50 egg. I alligatorer skjer dette vanligvis innen varmt sommermånedene juni og juli. Krokodiller kan legge egg så sent som September, med et gjennomsnitt på 20 egg avsatt. Reir temperatur bestemmer kjønn på skilpadder, med lavere temperaturer kvinnelige alligatorer og krokodiller.

Habitat

Alligatorer og krokodiller finnes i tropiske akvatiske regioner, inkludert sumper og myrer, elver. Alligatorer ligge i ferskvann eller brackish habitater og kan ikke tolerere saltvann. Krokodiller er en mer variert familie, med arter som lever i både saltvann og ferskvann. Fordi alligatorer og krokodiller er ectothermic, må de bruke sol og varmt vann for å regulere deres kropp temperatur. Vintersesongen sender dem inn i sovende stater og de søker beskyttelse i huler eller Hi på tørt land.

Fôring mønstre

Alligatorer og krokodiller er kjøttetende dyr som feed på lokale fauna. I tillegg til vann-bolig skapninger som fisk, skilpadder, frosker og vanndyr tære de også på fugler og pattedyr som vises shore kant. Større arter vil angripe og spiser mennesker.