Hvordan å reparere en Manhasset musikk Stand

November 11

Hvordan å reparere en Manhasset musikk Stand

Siden 1935 har Manhasset musikk står vært en integrert del av mange musikk klasserom over hele landet. I dag, kan de også bli funnet i et flertall av platestudio og sentralt. Fordi de får så mye bruk, blir musikken står ofte skadet. Imidlertid er utformingen endret gjennom årene for å raskt og enkelt fikse. Selv beste av musikken står krever reparasjon nå og da.

Instruksjoner

Hvordan å reparere en Manhasset musikk Stand

• Kontroller stativet fra bunn til topp. Reparasjoner til bunnen første å sikre tunge stativet har et sterkt grunnlag. Hammer bulker eller dings forsiktig, være forsiktig med å skade finish.

• Stramme bolten på bunnen av tre føttene som utgjør bunnen grunnlaget. Det kan være dekket i fett, så bruk en klut for å få et godt grep. Hvis ujevn, rotere føttene før de får til ønsket plassering, og deretter stramme bolten.

• Rett opp nederst på Sydpolen som er svart ytre overflaten av stativet. Hvis det er noen svinger, må de bli rettet så indre pole kan bevege seg fritt mens telescoping eller spinning.

• Åpne stativet til maksimal høyde og spray det indre sølv polet med WD-40 å smøre. Lukk standen, spinn og gjenta til å finne den ønskede mengden av friksjon.

• Rett alle svinger i toppen av stativet (hvor musikken sitter). Noen Manhasset står har en annen del festet bak stativet som inneholder noter. Hakk i denne delen kan lett fjernes for hånd, men det er unødvendig for funksjonen av musikk stå å gjøre så.

Tips og advarsler

  • Hvis stativet må finpusse maling, bruk flat sort akryl spray.
  • Pass på at du ikke over å bøye metal. Hvis bruker en hammer, satt et stykke tøy mellom bulk og hammer å beskytte finish.