Elektriske helikopter nybegynners Guide

June 21

Elektriske helikopter nybegynners Guide

I sin begynnelse var radiostyrte (R/C) helikoptre dyrt og vanskelig å fly og støyende. Med fremskritt innen batteri og kontroll radioteknologi, for tiden (som i November 2010) kan noen kjøpe et radiostyrte helikopter for så lite som $30.

Kontroll

R/C helikopter er tilgjengelig med forskjellige kontrollnivåer for fly. "Leketøy" R/C helikopter kontrolleres vanligvis bruker to kanaler. Dette betyr at piloten har kontroll over gass og snu bevegelse alene. "Hobby" klasse nybegynnere modeller er kontrollert med fire kanaler, disse lar pilotversjonen full kontroll av modellen og er et skritt mot flyr mer avanserte utendørs modeller.

Stabilitet

En god nybegynners modell er stabile i flukt. Hvis helikopteret er ustabilt, blir deretter kontrollerer modellen svært vanskelig. Mest stabil og derfor enkleste modeller å fly er de med koaksial viktigste rotorer. Disse modellene har to viktigste rotorer en over den andre.

Flyr området

Hvis webområdet ditt fly er inne en liten, være lett modell, laget av plast og skum minst sannsynlig å skade deg, selv eller rommet når den krasjer.

Hvis webområdet ditt fly er utenfor, vil en større modell håndtere bedre med værforhold og økt rekke flygende.