Hvordan å diskutere ekteskap med ham

January 25

Hvordan å diskutere ekteskap med ham

Med noen relasjoner er snakker om muligheten for ekteskap bare en naturlig utvikling samtale. I andre forhold, men kan du finne deg selv starte stor samtalen. Det er et delikat tema fordi du ikke ønsker å skremme ham, men du ikke ønsker å unngå faget alltid enten.

Instruksjoner

Hvordan å diskutere ekteskap med ham

• Finn et sted og tid når dere to kan snakke fritt og privat. Dette er ikke en samtale å ta opp under Halvtid hans favorittlag spill, eller er det en god samtale når du må forlate for arbeid i ti minutter. Dette vil være en viktig samtale, så ikke tillate tidspunktet eller stedet å forstyrre.

• Kontroller at han vet du ikke tuller. Dette kan være vanskelig hvis forholdet er hovedsakelig munter og full av lett. Forord samtalen ved å la ham vet at du vil snakke med ham om noe viktig for deg, og du setter pris på hans oppmerksomhet.

• Ikke gjør det en enveis samtale. Ikke veldig mange menn reagerer godt på en samtale som virker mer som et foredrag, spesielt når det er om et emne som de kan være engstelig om. Kontroller at du gir ham mange muligheter til å fortelle deg hva han mener om muligheten for ekteskap. Det kan hende du positivt overrasket over å finne at han er mer enn villig til å diskutere det. Tross alt, kan han ha blitt prøver å finne ut hvordan å ta opp emnet med deg!

• La ham vite om noen absolutt ekteskap krav du har. Er lik ekteskap barn? Innebærer ekteskap en sammenslåing av økonomi? Hvis det er noen ting som du bare ikke villig til å bøye på angående ekteskap, nå er tiden for å la ham vite. Sørg for å spørre ham om hans absolutte ekteskap krav å sørge for at du mesh godt i disse henseender.

• Ikke gjør det din oppgave å ombestemme seg om ekteskap. Hvis samtalen avslører at han aldri ville vurdere ekteskap med deg, ikke prøv å ombestemme seg. Anser det god informasjon og deretter begynne å finne ut om du kan bo med en mann som aldri vil gifte deg.

• Første samtalen dere har angående ekteskap bør ikke inkludere et ultimatum. Det er ikke rettferdig å kreve en beslutning om der hvis det er første gang emnet har stadig vokst opp.

Tips og advarsler

  • Ikke bli fornærmet hvis han synes helt sjokkert av konseptet. Noen menn trenger litt tid å mull det over.
  • Ikke Fortell ham skal gifte seg med ham med mindre du er faktisk sikker på at du gjør.