Hvordan velge farger til mor til bruden

July 3

Hvordan velge farger til mor til bruden

Mens et bryllup er muligens den største dagen i en brudens liv, er det også en viktig dag for moren. Siden brudens foreldre tradisjonelt betale for eller er vert for bryllupet, er det viktig for dem å se skarpe, elegant og koordinert. Velge farger til mor til bruden kan vise seg for å være en utfordring, men holder inne sinn noen av disse enkle trinn kan sikkert forenkle prosessen. Hvem vet? Det kan også være morsomt.

Instruksjoner

• Snakk med bruden. Bruden kan noen ganger har svært spesifikke tanker om hennes visjon for utseende sitt bryllup, selv ned fargene moren bærer. Spør etter hennes forslag vil ikke bare gi deg noen gode ideer av hva fungerer med stilen til bryllupet, men det vil også gjøre bruden føler at du verdsetter ønsker henne for hennes store dag.

• Arbeide sammen med brudepiker og mor til brudgommen. Selv om du ikke trenger å finne en kjole i den eksakte fargen på brudepiker kjoler (med mindre det er hva bruden ønsker), er det en god idé å finne noe som passer fargen pent for bilder og det generelle utseendet på bryllupet. For eksempel hvis brudepiker kjoler er lys grønn, kan du se etter en kjole i en lys nyanse av grønt. Ifølge The Knot er det også vanlig å snakke med mor til brudgommen for å sikre at både mødre ikke har kranglet farger eller med samme farge.

• Unngå enkelte farger. Som mor til bruden, er det vanlig å ikke å bære hvit eller noe for nær fargen på brudens kjole, som hun er den som skal skille seg ut. Unngå iført svart som det kan noen ganger foreslår sorg (eller misbilligelse av ekteskapet), spesielt hvis bryllupet innebærer skarpe, lyse farger. Også en datter bryllup er ikke virkelig tid til å eksperimentere med fet, uvanlige farger at du vanligvis ikke ville ha og vises tacky (f.eks rød eller oransje). Ifølge Elegala, følgende er noen basisfarger å feste med: lavendel, beige, sølv, Burgund, blått og rose.

• Være deg selv. Mens det er viktig å koordinere farger med bryllupsfesten, bruden og brudgommens mor, som mor til bruden bør du ha noe som du føler deg bra. Fargen du slitasje bør gjenspeile hvem du er, og du skal føle godt om seg det når du ser tilbake på bryllupsbildene. Hvis du ikke føler deg komfortabel med visse farger, er den beste tingen å gjøre å være nøytral.

Tips og advarsler

  • Plukk opp noen brude magasiner for farge ideer til mor til bruden kjole.
  • Hvis fargen på mors kjole må være nøyaktig samsvar med en brudepike kjole eller en annen farge, ta en fargeprøve av stoff med deg når shopping for å finne det perfekte match.