Hvordan lage en trøye på "Roblox"

March 30

"Roblox" er et gratis online multiplayer bygging spill der spillere bruke blokker til å opprette ulike typer objekter. Det er ingen sette mål, så spillere kan skape hva de vil fra blokker, og de kan også besøke andre spilleres konstruksjoner. En annen måte spillere i "Roblox" kan tilpasse spillet er å klær, som jerseys, for deres tegn til slitasje. Du kan opprette en trøye med en enkel mal og grafisk redigeringsprogram for eksempel Microsoft Paint. Kun spillere med betalt byggmester Club medlemskap kontoer kan laste opp nye klær.

Instruksjoner

• Logg inn kontoen "Roblox" og gå til karakter tilpasning siden. Klikk på "T-skjorter" og "Lag" alternativet. Skjorte etableringen malen vises.

• Last ned denne filen til skrivebordet på datamaskinen, og deretter åpne den med en grafisk redigering program som Microsoft Paint.

• Maling din jersey bruke programmets verktøy. Den øverste delen av malen er hva vises på figuren din overkroppen, torget center blir forsiden av jersey. De to nederste avsnittene er hva som skal vises på figuren din venstre og høyre skuldre og armer.

• Lagre endringene du har gjort i jersey-filen når du er ferdig. Gå tilbake til siden for tilpasning av figuren din.

• Klikk på "Browse"-knappen i delen "T-skjorter" og velg filen jersey fra datamaskinen. Klikk "Opprett skjorte" for å laste opp jersey kontoen. Det skal nå vises som et alternativ på karakter tilpasning siden.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil lage en trøye fra profesjonelle idrettslag, Naviger til et webområde som sport logoer og søk etter team du ønsker.