Fordelene med Camo Rifle aksjer

June 18

Fordelene med Camo Rifle aksjer

De fleste rifle aksjer består av polert tre, men mange jegere og soldater foretrekker å bruke kamuflasje aksjer. En høy kvalitet rifle er ubrukelig hvis den viser din posisjon, tross alt. Selv om noen jegere foretrekker wood tekstur og estetisk appell, er det mange fordeler med å bruke en kamuflasje-malt rifle lager.

Bo skjult

Tre rifler ikke alltid blander i godt med omgivelsene.

Jakt med en kamuflasje rifle lager hjelper deg blanding i, spesielt fordi en rifle har så identifiserbare form. Dette er forutsatt camouflage passer med ditt miljø, selvfølgelig. Grønne kamuflasje er flott for å holde skjult i skogen. Amerikanske tjenestemenn i Midtøsten bruk rifler med sand-farget kamuflasje for å matche den lokale naturen.

Når du bruker en kamuflasje rifle lager, kontroller andre utstyr og klær er også en lignende skyggen kamuflasje. Jegere som går med kamuflasje klær ofte maling sine tre rifle aksjer samme nyanse. En off-farge riflestokk kan ødelegge en hele forkledning.

Redusert gjenskinn

Camouflage maling gjenspeiler ikke lett lys.

Polerte overflaten av typiske tre rifle aksjer produserer blending i solen. Lyset refleksjon av rifle lager ikke bare gir bort din posisjon og varsler dyr til nærvær, men kan også være en distraksjon til andre jegere rundt deg. Bruke en kamuflasje rifle reduserer hyppigheten av dette problemet.

Beskyttelse mot vær og slitasje

Kamuflasje-maling, som alle andre maling, gir et ekstra beskyttelseslag til din rifle lager. Dette hjelper beskytte tre lager fra sol og vann skade. Det reduserer også effekten av slitasje på lager. Camouflage belegg kan chip bort over tid, men den strukturelle integriteten til din rifle lager vil være intakt.