Flytte når en jente smerter

August 6

Flytte når en jente smerter

Å være følelsesmessig skadet at du skal føle utsatt og sårbare, spesielt hvis skjedde uventet. Selv om du kan opplever følelser av tristhet og sinne, er det viktig å verdsette at disse er naturlige reaksjoner og ikke vil vare evig. Heldigvis er det flere ting du kan gjøre for følelsesmessig gå videre fra dårlige forholdet, og tid du vil føle din selvtillit og positiv outlook tilbake.

Instruksjoner

• Få plass. Du trenger å få så mye avstand mellom deg og din ex du rimelig kan, og bør du unngå handlinger eller hendelser hvor du sannsynligvis komme i kontakt med henne. Motstå trangen til å kontakte henne og slette henne fra kontaktlisten hvis fristelsen blir overveldende. Du trenger å få til hennes ikke er i livet ditt, da dette vil hjelpe din tidligere følelsesmessige tilknytning til avta.

• Innse at det er ingen unnskyldning for å skade noen i et forhold, og uansett hva problemene du og partneren din hadde det var ikke nødvendig for henne å gjøre noe som skade deg. True, slutt et forhold kan skade, men gå utover og påføre smerte i tillegg til det som kommer med forkastes er uncalled for. Slik forstå at så langt som som går, du ikke er i feil. Ofte når folk har vært skadet dårlig i relasjoner, ansvaret de seg og bekymring at de kjørte sin partner bort. Ikke føle det slik.

• Ta komforten med venner. Dine venner kan være din beste støttenettverk, og kan være en fantastisk måte å ta tankene bort din ex kjæreste. Ofte vennene dine vil kunne gi deg en god følelse av perspektiv og forsikring om situasjonen, som kan hjelpe deg få selvtillit. Ikke føle nølende om å stole på dem mer nå enn du gjorde før. Det er naturlig etter en breakup, og det er sannsynlig at de vil forutse dette.

• Møte nye mennesker. Ikke bare vil dette ta tankene bort din ex, men det vil hjelpe forsikre deg om at det er en hel verden av interessante mennesker der ute. Møte nye mennesker er også den mest pålitelige måten å øke muligheten for fremtidige relasjoner, som kan være en viktig del av går videre med livet ditt.