Bryllup ideer med sitron og Lime

June 26

Bryllup ideer med sitron og Lime

Sitroner og Lind med forfriskende sitrus smak og lyse farger gjør en iøynefallende tema for våren eller sommeren bryllup. Deres allsidighet tillater dem å utfylle et sofistikert, formelle bryllup eller en uformell og avslappet feiring. Innlemme sitroner og Lind til maten du serverer eller som et fargetema, fra invitasjoner til brude partiet antrekk til dekorasjoner.

Dekorasjoner

Bruke ekte sitroner og Lind for å dekorere din seremonien og resepsjonen arenaer. Knytte en løkke av båndet til slutten av en sitron eller lime og henge den fra benkene. Eller linje kantene på midtgangen med frukt. For dekorasjoner i resepsjonen, stabel sitroner og lime inn klart glass sylindere. Fyll boller med vann, flytende lys og sitron eller lime. Bruke sitroner og Lind som placecards ved å feste kortet til frukt med en tack.

Lemonade Bar

På bryllupsfeiring, sette opp en brus bar med punch skåler, mugger eller drikke kanner med kanalstusser. Fyll containere med limeade, rosa brus, bringebær brus og granateple brus. Skjær sitroner og Lind og flyte dem i drikker. Gjestene kan nyte deres favoritt type brus under en tørr cocktail time eller med middag. En brus bar tilbyr også gjestene muligheten til å prøve nye og forskjellige smaker av brus og limeade.

Middag

Bruk sitroner og lime til å smakssette maten. Mariner kylling, svin eller okse med en sitrus marinade med pepper, hvitløk og rosmarin. Opprette en sitron krem eller pesto saus å følge din forrett. Eller, holde det enkelt og serverer fisk med sitronskiver. Sesongen tilbehør som ris, pasta og grønnsaker med ferskpresset sitron eller lime juice. Gi sitron-lime soda pop gjestene som et drikke.

Kake

Innlemme sitroner og Lind i bryllupet ditt kake. Bestill eller bake en sitron - eller lime-flavored kake eller velge en hvit kake med en sitron vaniljesaus fylling. Hvis du ikke vil din kake smak som citrus, men fortsatt vil samsvare med temaet, dekorere den med gule og grønne blomster, frosting eller sitron og lime figurer laget av fondant. For en kake topper, kan du bruke en sitron og lime i stedet for brudeparet figurer.

Candy Buffet

Sette opp en candy buffé i resepsjonen som funksjoner sitron - og lime-flavored sukkertøy. Inkluder flavored gel candy frukt kiler, gummy bjørn, taffy, gelé bønner, candy pinner, lollipops, rock godteri og hard candy. Fordi noen gjester ikke vil liker terte, sitrus-flavored godteri, fastsatt litt sjokolade med gule og grønne candy belegg.