Gave ideer for en ny Baby og eldre søsken

March 26

Gave ideer for en ny Baby og eldre søsken

Bli en eldre søsken når en baby blir født kan være både spennende og vanskelig. Kanskje de eldre søsken ser på hans nye bror eller søster som en som han kan spille med eller kanskje han ser på barnet som noen som vil ta bort alle foreldrenes oppmerksomhet. Uansett, hvis du planlegger å få en ny baby gave, er det viktig å gi gaver til noen eldre søsken også.

Lese gavepakke

Bøker er populære gaver til barn i alle aldre, enten foreldrene skal lese dem eller de kunne lese seg selv. Derfor fungerer en lese sammen gavepakke for både de eldre søsken og hennes baby søsken.

Hvis de eldre søsken leser uten hjelp, Velg en bok eller bøker som er på sitt lese-nivå. På denne måten hun lese for hennes baby søsken. Dette vil oppmuntre henne å undervise hennes baby søsken i fremtiden. Hvis hun ikke leser ennå, velge noe som mamma eller pappa lese for henne at hun vil nyte. Legg til en cozy teppe og kanskje en lommelykt for nighttime lesing og du har en gavepakke.

Klær

For en ny baby og en ung, men eldre søsken, matchende klær ennå ikke pinlig, så ta fordel av den. Et par matchende hatter eller matchende t-skjorter inkluderer både barn ganske.

Hvis du ikke finner samsvarende eller gratis klær for både babyen og hans eldre søsken, kjøpe to vanlig hvit t-skjorter å passe dem og stryke på hva design du liker. Alt du trenger er en datamaskin, jern, t-skjorter, en skriver og overføringspapir. Finn en offentlig domene design online eller skanne din egen design til datamaskinen. Skriv den ut én gang for hver skjorte - riktig størrelse, og stryk det på t-skjorter.

Bilder

Hvis du gir en gave til en ny baby og hennes eldre søsken når du eller noen andre tar bilde av to sammen, kan du gi dem hver en kopi av bildet i en passende ramme. Babyen kan ikke spille med et bilde og plassere det i hennes barnehage vil gi henne en påminnelse om hennes søsken som hun vokser. Du kan selv skrive ut bildet på jern på papir, og stryk det på t-skjorter, sweatshirts eller onesies.