Hvordan lage en ert dupp

July 20

Hvordan lage en ert dupp

En skole vitenskap eksperiment eller unik mat oppskrift at du må lære å flyte erter. Mer sannsynlig, må du lære å flyte erter å eliminere svømme blæren sykdommen inne din goldfish. Denne vanlig sykdommen fører fisk å svømme opp-ned og selv flyte til toppen av tanken. Erter er kjent som et effektivt middel mot denne sykdommen. Behandle erter slik at de flyter også setter dem i perfekt posisjon for skrantende fisk å spise.

Instruksjoner

• Vaske friske erter under en vask og vaske hendene grundig for å fjerne all smuss. Rengjør erter flyte bedre enn skitne erter.

• Holde vannet på erter etter vask og plasser i en bolle. Deretter plasser bollen i en fryser i flere timer. Fryseren forårsaker indre væsken inni erten å utvide og bli lettere enn vann, mye som hva som skjer med is og grunnen til det flyter til topps. Dessuten erter våte overflaten også fryser og gir erter ekstra oppdrift.

• Fjern erter fra fryseren og slo med en skje eller annet vanskelig å bryte. Våt overflaten forårsaker noen av erter fryse sammen og krever ofte å bryte frosne bånd mellom noen av erter.

• Forsiktig plassere de frosne erter på overflaten av vannet uten submerging dem under overflaten. Dette holder de frosne erter flytende på overflaten og i riktig posisjon for skrantende fisken å spise eller andre formål ønsker erter flyte til overflaten.