Hvordan å øke Nightcrawler ormer

December 20

Hvordan å øke Nightcrawler ormer

En nightcrawler er en stor, plumpe orm som er ønskelig for bruk både som fisk agn og fôring pet reptiler og fugler. Mange forskjellige varianter av nightcrawler finnes, som den afrikanske nightcrawler (Eudrilus eugeniae) og den kanadiske nightcrawler (Lumbricus terrestris). En av de mer populære artene å heve er det europeiske nightcrawler (Eisenia hortensis). Denne typen nightcrawler er tolerante overfor et bredere spekter av temperaturer og forhold enn mange andre filtyper. De reprodusere og vokser raskt.

Instruksjoner

• Definere en hylle til huset ditt nightcrawlers. En god forrett størrelse er 2 fot 3 fot og minst 10 inches dyp. Sengetøy - torv moss er best for nightcrawlers - bør være fuktig og ca 8 inches dyp. Hyllen må drenering hull i bunnen av det tillate vann å sive ut.

• Legge til ormer i hyllen. Europeiske nightcrawlers avbilde rask, så ikke Legg for mange. Halv en halvkilo ormer er bra for en start. Hvor mange ormer som er avhengig av hvor store de er når du får dem, men det bør være rundt 400 til 500 ormer. Hver ormen legger 1 eller 2 egg kapsler per uke, og hver kapsel vil klekke ut 4 til 20 ormer.

• Topp sengetøy med jord. Ca 2-4 kopper jord spredt over toppen av sengetøy vil gi ormer med nødvendig grus.

• Fôr ormer. Du kan kjøpe mat, som kylling-egg lag mos, eller du kan mate dem organiske rester, som salat blader og potet peeling. De kan overleve disse, men du kan finne de vokser bedre med mash, som det gir mer kalorier og et bredere spekter av næringsstoffer.

• Test pH i din kasse en gang i uken. Europeiske nightcrawlers må ha en pH på anywhere fra 6.0 til 7.0. Hvis sengetøy blir for surt, det vil slå sur, og ormer vil dø. Hvis pH faller under 6.0, kan du høyne det legge til granulert kalkstein eller knust eggshells.

• Kontroller temperaturen på ormen hyllene. Europeiske nightcrawlers tåler et bredere spekter av temperaturer enn mange andre varianter, men de fortsatt bør holdes mellom 55 og 78 grader Fahrenheit for best resultat.

• Slå sengetøy én gang hver tredje uke. Kontroller hvordan ormer gjør når du gjør dette. Hver måned, løfte ut noen av sengetøy, høste ormer fra den og returnere sengetøy til bin. Du kan selge høstet ormer eller bruke dem for agn eller pet næringen. Du kan også bruke dem til å starte en andre hylle.