Gave ideer for Mates

November 6

Gave ideer for Mates

Kommer opp med den perfekte gaveide for spesielle noen i livet ditt kan være en skremmende opplevelse. For de som finner det vanskelig å uttrykke sin kjærlighet med blomstrende ord eller små bevegelser, gir den perfekte gaven er en flott måte å si de viktige tingene i en verbal mote. Din kompis Esser, verdier og scenen av forholdet er alle viktige faktorer for å bestemme den perfekte gaven.

Middag

Vurdere om partneren foretrekker en romantisk hjemmelaget måltid med deg som kokken eller en kveld på byen med servitører og vin. Hvis du ikke vanligvis koker for din kompis, kan du gå ut av veien å ta et matlagingskurs eller praksis en oppskrift på en venn før big night. Om partneren din favoritt typer mat (være det sushi eller siciliansk) og planlegge natt deretter.

Romantisk ferie

Planlegge en romantisk tur for din kompis er en sikker måte å gjøre ham føle seg spesiell mens sette til side en viktig tid for to som et par. Tatt i betraktning partnerens behov og interesser kan hjelpe bestemme perfekte ferie. Hvis din mann elsker golf, Velg et hotell som ligger i nærheten av en golfbane og tilbringe en ettermiddag der. Hvis kjæresten din har et høyt stress jobb, være bestille hotellet med spa-tjenester akkurat hva hun trenger å slappe av.

Hobby

Pleie og støtte din kompis i en hobby som ikke spesielt interesserer deg er en perfekt måte å uttrykke din kjærlighet. Dette viser at du elsker din kompis akkurat som hun er, til tross for at hun er annerledes i mange forhold. Hvis hun har alltid ønsket å ta salsa dans leksjoner, men har to venstre fot, kan signering to for klasser være en enorm gest. Hvis han har alltid ønsket å lære bueskyting, men du tror det er litt nerdete, kjøpe ham en pil og bue og signere ham for leksjoner.

Fra hjertet

Hvis du er på et budsjett, er det mange ideer som ikke krever mye penger. Tenk på din egen talenter og hva du ønsker å uttrykke til din kompis. Velg en slags kreative prosjekt som kan vise partneren din hvor mye du elsker ham. Dette kan bety skrive eller synge en sang, male en akvarell eller skrive en kjærlighetsdikt. For de mer praktisk, kan dette bety overraskende ham ved å male soverom periwinkle eller plante hennes favoritt blomster i forgården.