Loppen & Tick behandlinger for hundene

May 26

Loppen & Tick behandlinger for hundene

Behandling av loppene og merker kan være tidkrevende og kostbare; Det er viktig å behandle problemet tidlig og grundig. Hvis mulig, kontrollerende loppene og merker, mens også kostbart, hindrer sykdommer loppene og merker bære og er enklere enn å behandle problemet når det skjer.

Identifikasjon

Fleas er tydelig på din hunden av rester eller "loppe skitt" igjen. Gre hunden med en loppe kam å vise bevis. Flått er synlig mens de gjennomgå på hunden, men når Flått fester kan bare følte, helt fjernet en TWEEZER og plassert i en krukke med alkohol å drepe dem. Kontakt din veterinær og be om flåtten bør testes som en Lyme sykdom bærer.

Innendørs behandling

Når fleas er tilstede på hunden, er de sannsynligvis også innendørs. Å drepe loppene og hindre ytterligere angrep, vakuum grundig, inkludert gardiner, møbler og pet sengetøy. Ikke glem bilen, hunden sprinkelkasse, menneskelige seng eller andre plass hunden vanker. Bruke en spray eller fogger for å drepe eventuelle gjenværende loppene eller egg.

Utendørs behandling

Mens det kan virke umulig, kan utendørs spray bidra til å holde din nærområdet gratis loppene og merker. Fjern avl områder som blad hauger og gress utklipp.

Forebygging

I tillegg behandler innendørs- og utendørsmiljøer, finnes loppen og sjekke hund shampoos, spray og dips å behandle og drepe skadedyr på hunden. Noen må kanskje flere bruksområder for beste effektivitet. For å hindre utbrudd, finnes det aktuelle behandlinger, krage og muntlig produkter som varer en angitt tidsperiode.

Advarsel

Loppen og sjekke av handling alle inneholder kjemikalier som kan være skadelig hvis ingested eller hvis de trenge inn i huden. Les av produktinformasjonen nøye for å avgjøre sikkerhet og nødvendige forholdsregler.