Problemer med romkamerater

March 25

Problemer med romkamerater

Du har en to-roms leilighet, og du bor alene, men det sikkert ville være fint om du hadde noen å dele regninger. Derfor får en romkamerat. Stor feil, fordi du snart finne ut at problemene er mye mer enn du forhandlet for. Har en romkamerat kan være løsningen på dine økonomiske woes, men det kan også være en av dine største mareritt.

Midler

En av de vanligste problemene med romkamerater er økonomi. Rett før du går sammen, Love romkamerater ofte å overholde leieavtalen og betale sin del av regninger. Ofte er hvilke resultater flere unnskyldninger hvorfor hun ikke kan betale eller ingen forklaring. Dette etterlater en part stakk med alle regningene og følelsesmessig stress ved å ha den andre parten fjernes permanent fra eiendommen. Mange sivile rettssaker er om romkamerater prøver å gjenopprette midler fra den andre parten.

Livsstil

Der det er romkamerater, er det ofte livsstil konflikter. Ett parti kan røyk eller bruker narkotika, mens andre ikke. En kan være en einstøing, mens andre liker å kaste sen parter. Uansett, resulterer dette i konstant argumenter der personligheter er alltid kranglet. Mange ganger, de som søker en romkamerat overse saumfarer en potensiell romkamerat karakter, med fokus på økonomiske fordeler til samlivet. Likevel, det finnes ingen garantier fordi det er vanskelig å oppsummere en person i bare én eller to møter. Det er derfor bruker henvisninger fra pålitelige kilder anbefales.

Andre problemer

Romkamerater slåss ofte hygiene spørsmål. Hvis en er en pen freak og den andre er slurvete, er argumenter bundet å skje. I tillegg er hjelper deg din romkamerat elementer uten samtykke en sikker måte å avskjeds måter. Dette inkluderer ikke kjøpe ditt eget vaskerom såpe, mat og toalettsaker. Den beste måten å minimere disse konfliktene med romkamerat er å etablere grenser før bor sammen. Det bør være en avtalt skriftlig kontrakt beskriver alle levende forventninger og undertegnes av alle parter. På denne måten hvis ting går surne, det er bevis på hva alle har rett til.