Hvordan lage en hygrolatoren av en kjøligere

September 25

Humidors holde tobakksprodukter på en konstant fuktighet, som riktig alderen din fine sigarer og bevarer ditt. Dessverre er humidors ofte svært kostbart. En nøysom alternativ er å bygge din egen ut av en kjøligere og lagre den i et rom med en konstant ideell temperatur. Kjøpe en digital hygrometer og en liten luftfukter fra din lokale røykere butikk eller. Hamstre på brukt spansk cedar sigar esker å holde atskilt samlingen.

Instruksjoner

• Bleke kjøleanlegget med mildt såpevann, og skyll godt. Tillate den å lufttørke helt. Dryss ca 1 til 2 kopper natron hele bunnen av kjøligere, stenger lokket og rist for å dekke hele kjøligere. La avkjøle settet for et par timer å fjerne noen av-lukter, som plast. Støv ut kjøligere med en ren bomull.

• Plass alle tomme, åpnet sigar boksene nederst på kjøligere. Slå på hygrometer og plasser det på en av boksene sigar. Lukk lokket og la den i 3 til 4 timer.

• Åpne kjøligere lokket og sjekk hygrometer lesing. Hvis det er for fuktig, la lokket åpne over natten og ta en annen lesning. Hvis det er for tørr, plasserer en ren og fuktig svamp på bunnen av kjøligere og la den over natten. Fjern svamp og tørke opp noe overflødig vann med en tørr klut. Gjenta denne fremgangsmåten nødvendig til ønsket luftfuktigheten er nådd, vanligvis rundt 65 prosent.

• Sikre luftfukteren på innsiden av lokket med en stoff krok og loop tilhengerfeste sett eller dobbeltsidig tape. Sett den til ønsket fuktighet, kontroller at hygrometer er på og la avkjøle lukket overnatting.

• Sjekk hygrometer en siste gang for å være sikker på at det er riktig fuktighet. Laste opp sigar esker med din tobakksprodukter og lukke lokket. La kjøligere stengt for en full 24 timer og sjekk at luftfuktigheten har vært stabil.

• Legger ned dekslet når fornøyd og lagre kjøligere på et kjølig, tørt sted. Kontroller fuktighet tre til fire ganger per måned, og gjør eventuelle nødvendige justeringer.

Tips og advarsler

  • Line bunnen av din hygrolatoren med spansk cedar å maksimere luften kvalitet og fuktighet konsistens.
  • Legge til en uregelmessige, batteridrevet fan på innsiden av din hygrolatoren til bedre sirkulerer luften inne. Dette kan være bygget eller vraket fra en automatisk air freshener som duft kassetten er fjernet.
  • Mold kan vokse og ødelegge ditt dyre sigarer hvis fuktigheten bygger for mye. Åpne kjøleanlegget tre til fire ganger per måned å slippe ut fuktighet og la i frisk luft.