Veibeskrivelse for "Harry Potter & the Sorcerer's Stone" Trivia spillet

May 3

"Harry Potter og vises stein Trivia spillet" er basert på JK Rowling boken med samme navn. Det er i et spill format, men spillere forhånd bare hvis de kan svare på spørsmål fra verden av Harry Potter. Noen testspørsmål er "Hvor Harry Potter blir hans første sjakkspill" og "hvor lenge har Gygrid hadde ønsket å eie en drage?"

Instruksjoner

• Velg en sortering lue-kort for å fastslå din Hogwarts House. Har hver spiller rulle terningen. Spilleren med det høyeste tallet går først.

• Rulle terningen og flytte tilsvarende antall mellomrom klokken rundt bordet.

• Ta en spell kort hvis du passerer over eller lande på en spell firkant. Hvis du lander på en kategori firkant, spilleren til venstre plukker opp et spørsmål kort og leser du spørsmålet som tilsvarer symbolet på bordet.

• Ta to sjarm kort for å svare riktig uten bruk av flere valg og en sjarm kortet hvis du gjette rett etter leses alle mulige svar. Hvis du svarer feil, ta en forbannelse kort.

• Spill Hermine kortet på en annen spillers tur hvis du tror at spilleren ikke vet svaret på spørsmålet, men du gjør. Hermine kortet må spilles før flere valg svarene er lest. Hvis den andre spilleren svar feil, får du å svare på spørsmålet, og han har til å ta en forbannelse kort. Hvis spilleren er rett, han får to sjarm kort og du holde Hermine kortet.

• Følg instruksjonene på stave- eller forbannelse. Sette inn kortet på bunnen av dekk og den neste spilleren tar sin tur. Bruk et mot spell kort for å forsvare seg mot en annen spillers stave eller forbannelse.

• Unngå forvaring hvis du kan. De fire forvaring områdene inkluderer fangehullet, den forbudte skogen, sykehuset vingen og seierstegn Room. For å få ut av forvaring, må du produsere et kort som frigjør deg fra området, vent ønsket tre svinger eller rulle en nummeret som er angitt på bordet.

• Spille til en spiller samler seks forskjellige sjarm kort og svare et siste spørsmål på "Hogwarts House." Spilleren er vinneren.