Utenfor anlegget Scavenger Hunt ideer

August 29

Utenfor anlegget Scavenger Hunt ideer

Studenter i alle aldre kan komme i ånden av læring med utendørs anlegg-tema scavenger jakt spill. Studere planter utendørs tillater studenter å bruke alle sine sanser identifisere planter. Legg til element av konkurranse å engasjere og motivere elevene. Tilby premier som håndholdte forstørrelsesglass briller eller skisser journaler til lagene som kommer i første med den mest korrekte svarene. Appellere til eldre publikum med stadig mer omfattende informasjon om planter. Ikke plukke ville planter i offentlige landområder, som dette reduserer vill opplevelsen for andre.

Tour Guide

Samle blader i jakten området. Male én side av et blad med akrylmaling og trykk på malte side på en indeks kortet. Skrive ut informasjon om dette anlegget og følger den til den andre siden av kortet. Hånden ut kortene til elevene. De jakter for bladet som passer deres anelse kortet. Omgruppere og gå rundt sammen. Hver student presenterer sin plante til gruppen "tour".

Orientering

Opprette en orientering kurs krydres med plante-inspirerte peiling-stopper. Lær deltakerne rudimentære opplysninger om kompass som hvordan å følge betydning. Hånden ut en liste over kulelager til hvert lag. Alle stopper er de samme, men lagrene blir annerledes fordi hvert lag har en unik koordinering av stopper så gruppene ikke følger hverandre. Hver bærende-stop finner grupper plante-relaterte spørsmål. Svaret kan finnes ved å se i nærheten flora. Lag skrive ned sine svar og reise til neste peiling-stopp. Det første laget til slutt med alle de korrekte svarene i riktig rekkefølge vinner.

Handleliste

Hånden ut lister over anlegget eks å samle, for eksempel "nåler og blader," "to typer bark," "monocot og dicot," osv. Lag søke etter disse elementene, samle materiale som de finner dem. Opprette anlegget vitenskap plakater med materialet samlet.