Unik Fall brude bukett ideer

April 28

Unik Fall brude bukett ideer

Holder en er allerede kapping tradisjon, som mest nuptials oppstå våren og sommermånedene. For en unik vri på brude buketten, unngå roser og tradisjonelle farger som hvit og cream og se etter blomstrer i høstfarger som oransje, rødt og gult. Eller du kan lage en bukett av noe annet enn blomster, for eksempel høst frukt.

Fall blomster

Blomst valget av et fall bryllup kan være begrenset, i hvert fall sammenlignet våren og sommeren. Solsikker er lyse og prangende i sesongen for høsten, men de er sjelden funnet i en brude bukett. Tiger liljer kan finnes året rundt og Bjørn perfekt høstfarger oransje og gult. Dekorativ valmuer kommer i lyse røde og oransje nyanser med store, prangende blomstrer. Andre blomst muligheter inkluderer georginer, mødre, Kinesiske lykter, Iris, salvie, orkideer og Gerbera tusenfryd.

Halloween blomster

Hvis du er på en goth bøyd eller fall bryllupet er Halloween-tema, kan du konstruere en bukett av kjent giftige blomster, som foxglove, Kinesiske lykter og Queen Anne's Lace. Svart hollyhocks, tulipaner eller iriser kan også legges til slik en bukett.

Høsten blader

Det er ingen grunn din bukett har å inkludere noen blomster. Høst blader i alle sine fargerike stas kan ordnes i en bukett og setter av med nakne kvister, grener av tørket bær eller krystaller. Du, din blomsterhandler eller crafty medlem av dine bryllupsfesten kan selv skjemaet faux rosebuds av høsten blader for en imponerende og uvanlig bukett.

Korn og gras

En annen fall bukett idé er å bruke tørket stilker av korn som rug og hvete for en harvest-tema bukett. Blomster eller høsten blader kan bli innlemmet i bukett design; Tråder av engelsk eføy kan gi en dempet grønne kontrast.

Frukt

Høst frukt gir et annet alternativ for din harvest-tema bukett. Frukt å velge inkluderer druer på vintreet, dekorativ bær, persimmons, granatepler, epler, rose hofter, oliven, chili pods, tyttebær og kumquat. Bruke et overflødighetshorn som din holder vil gi et unikt utseende. Et annet alternativ bruker tørket frukt som kronbladene for din "blomster".