Hvor å forlenge en Wii Sensor Bar

March 17

Hvor å forlenge en Wii Sensor Bar

Sensor bar for en Nintendo Wii er en enhet som kobler til konsollen og måler bevegelsen av Wii fjernkontrollen for innspill i spillet. Hvis du vil utvide baren sensoren ut fra TV eller til en høyere forhøyelse, heving finnes det metoder for å gjøre dette. Utvide baren sensor kan gjøre det enklere for bar å lese inndata fra Wii fjernkontrollen og også tillater spillere å spille spill lengre bort.

Instruksjoner

• Sett pluggen for sensor bar i sensor bar kontakten på baksiden av Nintendo Wii. Kontroller at ledningen ikke bli fanget i andre kabler bak TV slik at du kan strekke baren maksimal avstand på ledning innrømmer.

• Montere baren på toppen TV med limet på undersiden av baren. Kontroller at baren er selv med foran TV så signalet mellom baren og Wii fjernkontrollen ikke er skjult.

• Prøv å sette baren på din TV stå som et alternativ. Bruke limet for å montere den foran standen. Hvis TVen er plassert helt foran standen dette vil forlenge avstanden litt med TV montert sensor bar.

• Bruk sensor bar stå for å øke høyden. Juster pinnene på stativet med hullene i baren sensor. Bruke limet på undersiden av stativet for å montere den på TV eller TV-stativ.

• Juster midten av baren sensor med midten av TV (uansett hvilken posisjon du velger for sensor bar) maksimal nøyaktighet i kontroll.

Tips og advarsler

  • Ikke Monter baren sensoren på en overflate under TV - dette kan påvirke kontroller og avstand.