Hvordan bli kjempe Bowser i Super Smash Bros Melee

July 16

"Super Smash Bros. Melee" tar tegn fra Nintendo spill som «Super Mario» og "Zelda" og setter dem alt under ett tittel. Spillerne ta kontroll over disse tegnene og slåss mot hverandre i et utvalg av mini-spill, hvorav innebærer banket hverandre. Flere tegn er ikke tilgjengelige i starten av spillet, inkludert den uhyrlige Giga Bowser. For å få Giga Bowser, må du beseire den Giga Bowser i eventyrmodus uten å bruke en enkelt fortsette.

Instruksjoner

• Velg eventyr fra hovedmenyen. For å gjøre det så enkelt som mulig, velge vanskelighetsgraden "Very Easy" og et lager av "5." På en lav vanskelighetsgrad, kan du slå dine fiender med færre slag. Med et lager av fem dør du fem ganger uten å fortsette. Hvis du fortsetter, kan du ikke få Giga Bowser.

• Fortsett gjennom de første 21 stadiene av Adventure-modus. Giga Bowser er den siste bossen. Du kjempe ham på nivå 22.

• Dobbel-hopp til Giga Bowser hodet. Du kan finne ham der god skader.

• Fange elementer før Giga Bowser når dem. I kampen, vil han ofte pause og begynner å bevege seg mot et angrep element. Hvis han får det, er du i trøbbel. Få den før han gjør, og så kaste det av scenen.

• Fortsett å angripe Giga Bowser, før han går. Han pakker en kraftig slag, men han er treg. Kunsten å slå ham er å løpe hans angrep. Etter gå utenom et angrep, umiddelbart motangrep. Når du har truffet ham mange ganger, vil han falle som alle motstandere før ham.

• Velg Giga Bowser skjermbildet karakter. Du kan spille som ham under multiplayer kamper, men med sin enorme styrke og utholdenhet, har han noe ubalansert.