Hvordan forhindre flått på vill fuglene

August 11

Hvordan forhindre flått på vill fuglene

Vill fuglene er en vakker og naturlig syn, og vi kan ikke hjelpe bortsett fra være fascinated av dem. Imidlertid kan ville fugler lett bli infisert med flått, som så spres via befolkningen vill fugl. Flått kan være en vert til Lyme sykdom, en tilstand som påvirker kroppen som en influensa, og kan forårsake symptomer i opptil to år etter den opprinnelige bite. Hindre flått på vill fuglene er vanskelig, men det er trinn som vil hjelpe.

Instruksjoner

• Kjøpe den største birdfeeder du kan passe inn i hagen din. Det gjør fugler å mate uten å berøre hverandre eller kjempe for plass. Flått er spredt gjennom berøring.

• Rengjør birdfeeder regelmessig. Vask materen, fjerne gamle mat, såpe og vann - 1 del bleke 9 deler vann - minst hver par uker. Tørr materen og fylle med mat.

• Børste bort et frø som lander på bakken. Dette vil hindre gnagere fra å etablere en fôring koloni i hagen din og vil også unngå kontakt mellom fuglene og Red, som kan overføre flått fra den ene til den andre.

• Rengjør fjerne fugleskitt så ofte som mulig. Infiserte fugleskitt kan inneholde bakterier som kan deretter spredt på andre fugler og overføre sykdommer.

• Behandle familien kjæledyr regelmessig for å hindre flått. Dette vil stoppe flått overføre til fugler, eller på din pet, hvilke kunne så ta haken i hjemmet ditt. Dyrlegen vil kunne anbefale en tick forebygging behandling.

Tips og advarsler

  • Hvis du finner en hake på deg selv eller et familiemedlem, trekke kryss av med pinsett bruke milde makt. Renser området med vann og desinfeksjonsmidler, og se en helsepersonell hvis du føler syk.