Instruksjoner for Titan Tracker Exo-Force

October 29

I LEGO "Exo-Force" universet, verden blir angrepet av roboter og Exo-Force er det å beskytte jorden. De har en rekke robot kjøretøy til rådighet, inkludert Grand Titan. I tillegg til standard bilen bygningen instruksjonene inkluderer, er det bilder av en andre, alternative modell, Titan Tracker. Sporing er en mindre, lettere kjøretøy som er fortsatt kraftig. Byggeveiledningen inneholder imidlertid ikke anvisninger for bygging Titan Tracker.

Instruksjoner

• Fest en 2 av 2 stud plate foran undersiden av en 2-av-4-stud vinklet murstein. Klipp ut baksiden av murstein til en 3-av-6 semi sirkulær plate. Koble to 2-av-2 vinklet murstein til sidene av dette større plate, slik at vinkler peker fra hverandre, og halvparten av murstein henger bak. Dette danner foten av roboten.

• Fest en 2-av-1 murstein med et Technic pin-hull i siden midten av foten, mellom to 2-av-2 mursteinene. Koble en 3-ved-2 vinklet murstein til toppen av dette, slik at smale delen dekker lang murstein foran foten.

• Samle beinet fra leddet bitene. Fest 2-av-2 murstein med en enkelt felles til 2 av 3 etappe murstein. Koble denne til 2 av 2 murstein, og bli med som en rød pin-slutt stykke. Koble murstein på slutten til fots stykket med en enkelt pin og stå beinet oppreist.

• Plass en av 2-av-1 platene med en 4-av-1 vinkelrett hengende plate til toppen av 3-av-2-stud kalven. Knytt en 2-av-1 plate ved som og dekke både med en rød telefon-formet murstein, vinklet ned. Plasser en 2-av-1 plate med en enkelt stud på under dette, og legge en 1 av 1 kjegle murstein på toppen av dette. Knytte en rød telefon-formet murstein, peker oppover, til låret av roboten.

• Gjenta disse trinnene for å gjøre en andre etappe.

• Fest 2-av-2 murstein med to ballen ledd til baksiden av en 2-av-8-stud plate. Plass en 2-av-1 pin murstein på siden av tallerkenen, foran felles murstein, med pin stikker av til siden. Plass et sekund foran som. Gjenta på den andre siden. Dekke dette stykket med to 2-ganger-4 murstein foran og bak.

• Klipp av L-formet Technic stråle til bakre pinnen, rettvinklet hjørne. Den korte delen av L skal nederst, og den lange delen skal peke bort fra modellen. Knytte en rett stang til fremre pinnen. Klipp en blå pin på toppen av L strålen, og en grå pin i andre hullet fra toppen på rett bjelken. Gjenta på den andre siden.

• Fest en av kjeven armer til en svart pin. Fest dette til rett bjelken på innsiden av modellen. Gjenta på den andre siden. Dette danner kroppen av modellen.

• Klipp ut en svart dobbel-pin til stangen på siden av en 2-av-1 plate med to parallelle stenger. Gjenta på den andre siden, og fest det til foran undersiden på kroppen din viktigste.

• Sett inn to rett stenger i midten hul stenderne på forsiden av en 2-av-1-stud plate med 4-av-1-stud rettvinklet platen. Skyv tre 2-hullet halv-stråler på disse stengene, linjeavstand omtrent 1/4-tomme fra hverandre. Knytte en 1 av 1 vinklet plate til toppen av en 2-av-1 buet murstein. Clip dette til venstre og gjenta på den andre siden. Fest dette til foran modellen.

• Knytte en 3-av-1 murstein med Technic hull på siden ved siden av en 2-av-4-stud røde plate. Knytte en 1-av-2 Technic murstein på den andre siden. Dekk dette med en 2-av-2 plate og 1-av-2 plate. En andre, speilede enhet slik at du har to av disse skulder stykker.

• Bygge en arm med en albueleddet, Technic murstein og 8-ganger-4 buet murstein. Koble to 2-av-1 buet murstein til toppen av 2-av-1 murstein med to Technic hull. Plass en 1 av 1 runde plate nederst. Sy to grønne kjegle murstein den og fest dette til foran en 2-av-1 plate med 4-av-1 forstk. Fest dette til foran som våpen og fest den til høyre skulder.

• Bygge en andre arm ligner for det første, men med en PIN-kode på forsiden. Fest de to hjulene til denne PIN-koden og pinne murstein og plater foran. Knytte denne armen til venstre side av modellen.

• Knytte en bjelke-murstein til toppen av en stor buet murstein. Bygge en rakett med en blå pin, en rakett murstein og en 1 av 1 kjegle. Lage en andre, speilede versjon av dette stykket. Koble begge til skuldrene til modellen.

• Bygge cockpiten på midten av kroppen. Feste cockpiten dekselet til en flat tallerken med klipp. Fest dette til en 2-av-1 rod plate. Fest dette til foran modellen. Plass en 1-av-2-stud murstein i cockpiten til å fungere som et sete. Klipp piloten på plass.