Kunst teknikker for olje om bord

September 27

Kunst teknikker for olje om bord

Lerretet er den vanligste basen forbundet med maleri, er det ganske nytt innen i kunsthistorie. Lerret bare begynte å bli brukt av kunstnere i begynnelsen av renessansen, med oljer brukes i primet tre brett tidligere. Et godt primet brett er en perfekt overflate for å male med oljer, og er også ganske holdbar. Men det er litt annerledes i utarbeidelse og bruk enn lerret og riktig teknikk bør brukes mens du bruker den.

Forbereder

Forbereder styret er enkelt å gjøre, men teksturen kan males må tas i betraktning. Kontroller at styret har ingen store grooves, knop eller andre feil i overflaten selv. Undersøke styret fra side å sørge for at det ligger helt flatt med ingen bølger. Hvis male et større stykke, der styret er utsatt for bøye, opprette en spenne lik den som brukes til å holde et lerret stram.

Priming

Grunning et bord er like viktig som grunning et lerret. Sand hovedkortet for å sikre at den er glatt for primer, børsting av støv. Denne prosessen kan gjøres med akryl eller olje primer. Male i én retning, med penselstrøk parallell. La det tørke, sand det ned litt og male det i motsatt retning, vinkelrett på den første slag.

Maleri

Maleri primet ombord med oljemaling ligner maleri på lerret, med den eneste største forskjellen er det er en liten gir i lerret materialet når du trykker en pensel på den, mens styret ikke gir hele. En grunnleggende Undermaling bør brukes på brettet før du fortsetter å male, på samme måte som maleri på lerret. Fortsett å male til stykket er helt ferdig til tilfredshet.

Tørking

Tørking et bord maleri ligner tørking et lerret. Hvis du trenger dem tørke raskt, bland en rask tørking additiv lakken selv. At malingen tørke av luft - hvis varme brukes til styret, det kan deformere det. Kontroller at maleriet er plassert i et tørt sted, som fuktighet kan også fordreie tre og, som sådan, maleriet.