Fakta om Predators av vill Chinchilla

December 7

Fakta om Predators av vill Chinchilla

Chinchilla er små gnagere som er innfødt til ørkenen og fjellområder. Disse lodne dyr er ofte avlet som husdyr, men fremdeles eksisterer i naturen. For å overleve inne vill, må chinchillas tilpasse seg deres omgivelser og beskytte seg mot predatorer som kan fange eller tære på dem. Visse typer villdyr utgjøre mer av en trussel mot ville Chinchilla enn andre.

Typer rovdyr

Hvilke typer rovdyr som Chinchilla har spenner fra dyrene det fly til de gjennomgå på bakken. Uglene og haukene er et eksempel på noen av det vill chinchilla rovdyr, som vil fly og jakte Chinchilla ovenfra. Slanger er en annen type av rovdyr å Chinchilla. En slange kan snike seg på Chinchilla bakfra eller fra under i slange hull. Rever, mountain lions og cougars kan tjene som rovdyr, også.

Jakt

Rovdyr vill Chinchilla må være klar for en jakt hvis de håper å fange deres byttedyr. Chinchilla har en forsiktighetsregel instinkt å løpe og gjemme når faren er kjente. Chinchilla er små nok til å skjule under logger, i busker eller hule underjordiske for å komme vekk fra rovdyr. De er også fleksible og kan klamrer på trestammer, steiner og hoppe og hoppe. Avhengig av rovdyr som jager chinchilla, kan chinchilla kunne vellykket unnslippe og løpe dens predator. For eksempel kan fugler som jakter Chinchilla gi opp når chinchilla burrows tunnelbane eller går inn skjuler et sted under busker og busker.

Mennesker

Mennesker utgjør en betydelig tråd for vill Chinchilla. Wild Chinchilla er jaktet slik at de kan avbildes og solgt som kjæledyr eller oppdrettere. De har også blitt jaget og drept for sin pels, siden deres fur er myk og perfekt for tepper og frakker. Feller og skudd har vært to av metodene som brukes av mennesker samle vill Chinchilla.

Betraktninger

Wild Chinchilla er på listen over truede arter visse verden arbeidsinnsats gjenopprette Chinchilla naturlige habitater slik at de kan overleve og blomstre. Mennesker er forbudt jakt ville chinchillas, men det er ikke noe som kan gjøres for å unngå predatorer fra jakt disse truede artene.